Βραζιλία: Κρατούμενοι κάνουν ποδήλατο για να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα

Βραζιλία: Κρατούμενοι κάνουν ποδήλατο για να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα Facebook Twitter
1

Οι κρατούμενοι των φυλακών Santa Rita do Sapucaí στη Βραζιλία, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν την ποινή τους σε αντάλλαγμα με μερικές οικολογικές «πεταλιές».

Για τρεις συνεχόμενες μέρες άσκησης πάνω σε ποδήλατα της φυλακής, τα οποία είναι συνδεδεμένα με μπαταρίες που φορτίζουν, ο κάθε εθελοντής επιβραβεύεται με μείωση μίας ημέρας στην αρχική του ποινή.

Οι εν λόγω μπαταρίες, εφόσον φορτιστούν, μπορούν να τροφοδοτήσουν δεκάδες λάμπες γύρω από τη φυλακή. Ο μακροπρόθεσμος στόχος των υπευθύνων είναι να φωταγωγήσουν μία ολόκληρη λεωφόρο.

Έτσι όλος ο κόσμος είναι χαρούμενος. Οι κρατούμενοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, καθώς αισθάνονται σημαντικοί και χρήσιμοι, ενώ ο διευθυντής των φυλακών είναι ικανοποιημένος που οι φυλακισμένοι αθλούνται και χάνουν βάρος.

 


1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αρκετο ποσοστο των αγαθων ανα το κοσμο,κατασκευαζονται στις φυλακες,οπου οι "εργατες" δε ζητανε ανθρωπινο μισθο,δεν ασφαλιζονται,δεν αργουν ποτε στη δουλεια και δε λειπουν λογω προσωπικων ή οικογενειακων προβληματων.ΟΛΑ τα κρανη,ζωνες πυρομαχικων,τεντες,μπλουζες,παντελονια και αλλα ειδη του αμερικανικου στρατου βγαινουν απο τις φυλακες της χωρας καθως και πολλα ειδη απο γνωστες εταιριες.Χαιρομαι που φτασαμε επιτελους στην επομενη φαση..να τους βαλουμε να τρεχουν σε ενα τροχο για λιγα κιλοβατ.Επιτελους!Πρασινη αναπτυξη!