Βραζιλία: 39χρονη κρατούνταν αιχμάλωτη σε μεταλλικό κλουβί 20 χρόνια - Συνελήφθη η μητέρα της

Βραζιλία: 39χρονη κρατούνταν αιχμάλωτη σε μεταλλικό κλουβί 20 χρόνια - Συνελήφθη η μητέρα της Facebook Twitter
0

Οι Αρχές της Βραζιλίας απελευθέρωσαν 39χρονη γυναίκα η οποία κρατούνταν αιχμάλωτη, από τη μητέρα της, εδώ και 20 χρόνια σε ένα βρώμικο μεταλλικό κελί στο σπίτι τους. 

Η Rosinalva da Silva εντοπίστηκε σε έναν σκοτεινό χώρο, με τα πόδια και τα χέρια της δεμένα, σε οίκημα στην περιοχή Εσπίριτο Σάντο.  

Η μητέρα της, τ΄όνομα της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί, εντοπίστηκε σε κατάσταση μέθης κατά την εισβολή της αστυνομίας.

Συνελήφθη και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου, όπως και η εμπλοκή, του παραμένουν άγνωστα. 

Πλάνα από την επιχείρηση διάσωσης, δείχνουν αστυνομικούς να εισβάλουν στο σπίτι και να εντοπίζουν την 39χρονη μέσα στο κλουβί. 

Η διασωθείσα μεταφέρθηκε, με ιδιαίτερη προσοχή λόγω της κατάστασής της, στο νοσοκομείο. Ήταν αφυδατωμένη και υποσιτισμένη. Παραμένει νοσηλευόμενη και παρακολουθείται από τους γιατρούς. 

H έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για να διευκρινιστεί εάν εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην υπόθεση της φρικτής κακοποίησης. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM