Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία- Νεκροί τουλάχιστον 4 αστυνομικοί, 14 τραυματίες ανάμεσα και πολίτες

Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία- Νεκροί τουλάχιστον 4 αστυνομικοί, 14 τραυματίες ανάμεσα και πολίτες Facebook Twitter
0
Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία- Νεκροί τουλάχιστον 4 αστυνομικοί, 14 τραυματίες ανάμεσα και πολίτες Facebook Twitter

Τουλάχιστον τέσσερις Τούρκοι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και ακόμη 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα στο Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι Κούρδοι, σύμφωνα με μια πηγή στις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας.


Η σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε κοντά στον μεγαλύτερο σταθμό λεωφορείων της πόλης αυτής τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα μίνιμπας της αστυνομίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η επίθεση διαπράχθηκε με όχημα παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών.

Βομβιστική επίθεση στην Τουρκία- Νεκροί τουλάχιστον 4 αστυνομικοί, 14 τραυματίες ανάμεσα και πολίτες Facebook Twitter

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Habertürk η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε σταθμό λεωφορείων και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή.


Τα συγκεκριμένα μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, διεξάγουν εδώ και μήνες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων αυτονομιστών ανταρτών στο Ντιγιάρμπακιρ και γενικότερα στην Ανατολία, σύμφωνα με πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε μία ημέρα πριν επισκεφθεί την πόλη ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Ηχογράφησε μήνυμα όπου μιλά πρώτη φορά για τον καρκίνο

Αυτό θα αποτελέσει μια σπάνια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Βρετανού μονάρχη, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή του τον Φεβρουάριο του 2024
THE LIFO TEAM
Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Διεθνή / Πλημμύρες και απόγνωση στη Γάζα - Οι κάτοικοι περιμένουν το επόμενο βήμα του ειρηνευτικού σχεδίου

Δύο μήνες μετά την επιβολή εκεχειρίας από τις ΗΠΑ, η Γάζα είναι καθηλωμένη στην πρώτη φάση του ειρηνευτικού σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ ενώ ο χειμώνας πλησιάζει στον πολύπαθο παλαιστινιακό θύλακα
THE LIFO TEAM