Δεν πρόκειται για μία από τις σκηνές του «Mission Impossible 7» που γυρίζει αυτή την περίοδο ο Τομ Κρουζ, αλλά για πραγματικό περιστατικό που συνέβη στην Αλβανία.

 

Ένας άνδρας έκανε άλμα που θα ζήλευε και κασκαντέρ- ή ακόμη και αθλητής του στίβου- και μπήκε από το παράθυρο σε αυτοκίνητο, προκειμένου να σταματήσει έναν οδηγό που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς σε πλατεία στα Τίρανα.

 

Ο οδηγός έκανε επικίνδυνες περιστροφές με το αυτοκίνητό του πάνω στην πλατεία Σκάντερμπεγκ στην αλβανική πρωτεύουσα. Το περιστατικό καταγράφηκε από πολλές τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί για ρεπορτάζ, λόγω των εκλογών στη χώρα.

 

Αρκετοί από τους παριστάμενους προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό, τραβώντας τον από την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου. Όταν η πόρτα έκλεισε, λόγω των περιστροφών, ένας άνδρας έτρεξε, έκανε άλμα και μπήκε με τα πόδια από το παράθυρο του οδηγού.

 

Η αστυνομία ανέφερε ότι νωρίτερα ο 32χρονος οδηγός είχε πέσει πάνω σε τρία αυτοκίνητα, σε άλλα σημεία των Τιράνων, σύμφωνα με το Reuters. Εκτιμάται ότι ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αναφέρει το BBC.