Βίντεο: Η Έλεν ΝτεΤζένερις συγκινημένη εξηγεί γιατί σταματά την εκπομπή της

Η Έλεν ΝτεΤζένερις στο πλατό της εκπομπής Facebook Twitter
«Εμπιστεύομαι πάντα το ένστικτό μου», δήλωσε η ΝτεΤζένερις
0

Συγκινημένη, αλλά και με αρκετές δόσεις του χαρακτηριστικού χιούμορ της, η Έλεν ΝτεΤζένερις εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή της.

 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε χθες ότι η επικείμενη 19η σεζόν του «Ellen DeGeneres Show» θα είναι και η τελευταία. Η «αυλαία» θα πέσει το 2022 για την εκπομπή που προβάλλεται από το 2003 και πρόσφατα συμπλήρωσε τα 3.000 επεισόδια.

 

«Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί αποφάσισα να σταματήσω έπειτα από 19 σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Και το ένστικτό μου λέει ότι τώρα είναι η ώρα», είπε συγκινημένη η ΝτεΤζένερις κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης του νέου επεισοδίου.

 

«Ως κωμικός πάντα καταλάβαινα τη σημασία του timing. Ένιωσα πραγματικά ότι η επόμενη σεζόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει αυτό το απίστευτο κεφάλαιο», συμπλήρωσε και σημείωσε ότι όταν πριν από δύο χρόνια υπέγραψε το συμβόλαιο για μία ακόμη τριετία, μέσα της ήξερε ότι η 19η σεζόν θα ήταν και η τελευταία.

 

«Τα τελευταία 18 χρόνια άλλαξαν τη ζωή μου. Όλοι εσείς αλλάξατε τη ζωή μου. Θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που παρακολουθήσατε, γελάσατε, χορέψατε και κάποιες φορές κλάψατε. Αυτό το σόου υπήρξε η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου και αυτό το οφείλω σε όλους εσάς», είπε ευχαριστώντας τους τηλεθεατές, στους οποίους υποσχέθηκε μια «φανταστική» τελευταία σεζόν.

 

 

Το «σημαδιακό» όνειρο με το πουλί

 

Η Έλεν ΝτεΤζένερις επιστράτευσε και το χιούμορ της, μιλώντας για ένα σημαδιακό όνειρο που είδε το 1997 και ένα παρόμοιο πρόσφατο, που τη βοήθησε να πάρει την απόφαση.

 

«Το 1997 ήξερα ότι ήταν καιρός να κάνω το coming out στη σειρά μου και να ζήσω την αλήθεια μου. Τότε, είχα δει ένα ζωηρό όνειρο με ένα πουλί που έφυγε από κλουβί πετώντας και απελευθερώθηκε, επειδή είχε ανάγκη να βγει από αυτό το κλουβί», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

 

«Πρόσφατα είδα ένα όνειρο με ένα όμορφο πουλί, με έντονα κόκκινα φτερά, που ήρθε στο παράθυρό μου και ψιθύρισε “Μπορείς ακόμη να κάνεις πράγματα στο Netflix”. Και αυτό ήταν το σημάδι που αναζητούσα».



Ακόμη περιέγραψε ότι το σκέφτηκε πολύ πριν πάρει την απόφαση, όπως και ότι το συζήτησε με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι.

 

«Έκανα διαλογισμό, το συζήτησα με την Πόρσια, το συζήτησα με τον εαυτό μου. Κάποιες φορές μιλούσα στον εαυτό μου και η Πόρσια νόμιζε ότι μιλούσα σε εκείνη. Μια φορά μιλούσα στην Πόρσια και νόμιζε ότι μιλούσα στον εαυτό μου. Μια φορά μιλούσα στο Alexa και απάντησε το Siri και μια άλλη φορά μιλούσα στην τηλεόραση και κατά λάθος έστειλα μήνυμα στον οφθαλμίατρό μου. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα από το να μιλάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Η τηλεθέαση του σόου της δέχθηκε πλήγμα μετά τις καταγγελίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στην εκπομπή. Η 18η σεζόν ξεκίνησε με μια μακροσκελή απολογία της Έλεν ΝτεΤζένερις. Το περασμένο καλοκαίρι τρεις από τους παραγωγούς της εκπομπής αποχώρησαν εν μέσω καταγγελιών για ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον εργασίας που υπέθαλπε την απρεπή συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής παρενόχλησης και των ρατσιστικών σχολίων.

 

Η ΝτεΤζένερις δήλωσε στο Hollywood Reporter πως παρότι αυτές οι καταγγελίες ήταν πολύ οδυνηρές για εκείνη, δεν επηρέασαν την απόφασή της να ρίξει τίτλους τέλους στην εκπομπή. Αν ίσχυε αυτό, δεν θα είχε επιστρέψει για την τρέχουσα σεζόν, εξήγησε.

 

«Όταν είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος, έχεις ανάγκη διαρκώς τις προκλήσεις. Και όσο σπουδαίο και διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό το σόου, πλέον δεν είναι μία πρόκληση», δήλωσε ακόμη εξηγώντας την απόφασή της.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM