Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς

Βιέννη: Πρόστιμο σε άνδρα που απελευθέρωσε «πολλά εντερικά αέρια» μπροστά σε αστυνομικούς Facebook Twitter
0

Το να αερίζεται κανείς σε δημόσιο χώρο μπορεί να είναι κοινωνικό ταμπού, αλλά δεν τυχαίνει συχνά κάποιος να έρθει αντιμέτωπος με πρόστιμο για την πράξη του. 

Αυτό συνέβη, όμως, σε έναν άντρα στην Αυστρία, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ επειδή αερίστηκε δημοσίως στη Βιέννη, νωρίτερα μέσα στο μήνα. Η αστυνομία της πόλης υπερασπίστηκε την επιβολή προστίμου, λέγοντας πως δεν αφορούσε μόνο στη συγκεκριμένη πράξη. 

«Φυσικά κανείς δεν είναι υπόλογος επειδή μια φορά κατά λάθος "άφησε μία"», ανέφερε το τοπικό αστυνομικό τμήμα σε ανακοίνωση στο Twitter. 

Η φωτογραφία με το πρόστιμο που εκδόθηκε για «παραβίαση των χρηστών ηθών» έγινε viral στα social media, ωστόσο η αστυνομία επιμένει πως ο ύποπτος «είχε ήδη συμπεριφερθεί με προκλητικό και μη συνεργάσιμο τρόπο» όταν τον πλησίασαν αστυνομικοί το πρωί της 5ης Ιουνίου. 

Όπως υποστηρίζουν, ο άντρας σηκώθηκε από ένα παγκάκι στο πάρκο, όπου καθόταν, «κοίταξε τους αστυνομικούς και σκοπίμως αερίστηκε εκτενώς στον άμεσο περίγυρο των αρχών».

Και όπως διαπίστωσε με το πρόστιμο, τα μέλη της τοπικής αστυνομίας «προτιμούν να μην αερίζεται κανείς έχοντάς τους ως στόχο».

Με πληροφορίες από BBC, Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To BBC ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μάικλ Μόσλι που πέθανε στη Σύμη- Πώς βιώνει την απώλεια η σύζυγός του

Διεθνή / To BBC ετοιμάζει αφιέρωμα στον Μάικλ Μόσλι που πέθανε στη Σύμη- Πώς βιώνει την απώλεια η σύζυγός του

Η σύζυγος και η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, η οποία ήταν παντρεμένη με τον τηλεοπτικό γιατρό για σχεδόν 40 χρόνια μίλησε για τις άσχημες και τις όμορφες ημέρες μετά τον θάνατο του παρουσιαστή του BBC
LIFO NEWSROOM