Βετεράνοι του στρατού θα περάσουν 5 μέρες σε φορητές τουαλέτες για καλό σκοπό

Βετεράνοι του στρατού θα περάσουν 5 μέρες σε φορητές τουαλέτες για καλό σκοπό Facebook Twitter
0

Τέσσερις βετεράνοι του στρατού θα περάσουν 120 ώρες σε φορητές καμπίνες τουαλέτας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Ian Baillie, Mike Hewlett, Gary Sprakes και Chris Nicholls συγκεντρώνουν χρήματα για το Forgotten Veterans UK.

Για πέντε ημέρες οι φορητές τουαλέτες στο Southsea Common του Πόρτσμουθ είναι εκεί όπου οι άνδρες θα τρώνε, θα κοιμούνται και, φυσικά, θα πηγαίνουν τουαλέτα.

Ο Gary Weaving, ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, είπε ότι όλοι οι άνδρες θεωρούν πως η Forgotten Veterans UK τούς έσωσε τη ζωή.

«Προσπάθησα να αυτοκτονήσω τέσσερις φορές- ο σκύλος μου και αυτή η φιλανθρωπική οργάνωση είναι οι λόγοι που είμαι εδώ σήμερα», δήλωσε ο Gary Sprakes, ένας 70χρονος πρώην ναύτης σε υποβρύχιο από το Waterlooville. 

Σήμερα εργάζεται για τη Forgotten Veterans UK, που μετρά 50.000 μέλη και βοηθά πρώην προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα. 

Ο Gary Weaving φιλοδοξεί οι υποστηρικτές να διαθέσουν αρκετά χρήματα όταν ακούσουν για την «απίστευτη» προσπάθεια της τετράδας.

«Η οργάνωση προέκυψε από τα δικά μου προβλήματα με την αυτοκτονία... οπότε το μόνο που έκανα, είναι να ξεκινήσω αυτό που έπρεπε να είχα ο ίδιος», είπε. 

Σε ερώτηση για τις συνήθειες των ανδρών στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της πρόκλησης, απάντησε: «Απλώς κλείνουν την πόρτα και το κάνουν- είμαστε βετεράνοι. Στο παρελθόν χρειάστηκε να κοιμηθώ σε έναν υπνόσακο εντελώς γυμνός για 24 ώρες με έναν άλλο τύπο που μόλις είχα γνωρίσει, ώστε να μείνουμε ζεστοί». 

«Δεν μας πτοεί καθόλου. Είμαστε μια ομάδα, έχουμε τη νοοτροπία ότι αυτό βάλαμε στόχο να κάνουμε και θα το τελειώσουμε μαζί», πρόσθεσε.

Ο 55χρονος Ian Baillie από το Λίβερπουλ εργάστηκε μεταξύ άλλων στο σύνταγμα πεζικού του Βρετανικού Στρατού. 

«Δεν είναι τόσο άσχημα τη μέρα όταν ο κόσμος μάς μιλάει, αλλά τη νύχτα δεν υπάρχει χώρος, είναι άβολο και είσαι τυχερός αν κοιμηθείς δύο ώρες. Το χειρότερο είναι οι γείτονες», αστειεύτηκε. 

Ο Chris Nicholls, ένας 58χρονος πρώην αντιπλοίαρχος από το Πόρτσμουθ, σημείωσε: «Το να προσπαθήσω να κοιμηθώ εδώ είναι μια πρόκληση, αλλά έχουμε συγκεντρώσει αρκετά χρήματα και το κοινό ήταν καταπληκτικό». 

«Είναι δύσκολο να κοιμηθείς στην τουαλέτα, ακούς τον καθένα να κινείται και το πρώτο βράδυ άκουσα κάποιον να φωνάζει, "Τίνος ηλίθιου ήταν η ιδέα;"», σχολίασε ο 55χρονος Mike Hewlett των Royal Green Jackets, επίσης σύνταγμα πεζικού του Βρετανικού Στρατού. «Αλλά οι τουαλέτες είναι καινούργιες, οπότε δεν υπάρχει μυρωδιά», πρόσθεσε. 

Οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να ολοκληρώσουν την πρόκληση το απόγευμα της Κυριακής.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Διεθνή / Ισπανία: Κινητοποιήθηκε ο στρατός για την αφρικανική πανώλη των χοίρων - Από τι προκλήθηκε η νόσος

Η αφρικανική πανώλη των χοίρων εξαπλώνεται γρήγορα ανάμεσα στα γουρούνια και τους αγριόχοιρους, αποτελώντας σημαντικό οικονομικό κίνδυνο για την Ισπανία, μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες εξαγωγές χοιρινού στον κόσμο
LIFO NEWSROOM
Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Διεθνή / Ο Γκάι Πιρς ζητά συγγνώμη για posts κατά του Ισραήλ – Αποχωρεί από τα social media

Ο διάσημος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσιοποίηση «παραπληροφόρησης και ψευδών ισχυρισμών» εναντίον του Ισραήλ στα social media, όπου είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη
LIFO NEWSROOM
Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Διεθνή / Στη χώρα που θεωρείται πρότυπο ισότητας, οι γυναίκες αναγκάζονται να αποσυρθούν από τη δημόσια ζωή

Η Σουηδία έχει θεωρηθεί για δεκαετίες παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ισότητα των φύλων και υπερηφανεύεται για την ελευθερία έκφρασης, ωστόσο, τα στοιχεία για τις γυναίκες πολιτικούς δείχνουν μια διαφορετική εικόνα
LIFO NEWSROOM