Βέλγιο: Θρίλερ με νεογέννητο που απήχθη από τους γονείς του στη Γαλλία -«Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο»

Βέλγιο: θρίλερ με νεογέννητο που απήχθη από τους γονείς του-«Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο» Facebook Twitter
Οι γονείς του Santiago/Φωτογραφία: Child Focus Belgium
0

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης ενός νεογνού 17 ημερών από νοσοκομείο της Γαλλίας, που φαίνεται ότι απήχθη από τους γονείς του, οι οποίοι «πέρασαν» στο Βέλγιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα και οπτικοακουστικό υλικό. 

Ο Σαντιάγο, όπως είναι το όνομα του μωρού, γεννήθηκε στη Γαλλία και πιθανόν απήχθη από τους γονείς του τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, για αδιευκρίνιστο, μέχρι στιγμής, λόγο. Σύμφωνα με βελγικά μέσα, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους γονείς του βρέφους να μπαίνουν στο νοσοκομείο περίπου στις 11 το βράδυ και να φεύγουν κρατώντας μία σακούλα, όπου πιστεύεται ότι μετέφεραν τον Σαντιάγο. 

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της Τετάρτης, το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε στην πόλη Σαρλερουά, στο Βέλγιο, ενώ νωρίτερα η 25χρονη μητέρα και ο 23χρονος πατέρας του Σαντιάγο είχαν μείνει σε ξενοδοχείο στη Μονς. 

Όταν οι αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο, αυτό ήταν ήδη εγκαταλελειμμένο. 

Δεν είναι ακόμη γνωστό πού βρίσκονται οι γονείς ή το βρέφος, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς γεννήθηκε πρόωρα και χρειάζεται συνεχή φροντίδα, όπως αναφέρουν οι Brussels Times. 
 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν: H UBS

Διεθνή / H UBS διαχειριζόταν για χρόνια τα χρήματα της Γκιλέιν Μάξγουελ, ακόμη και μετά τη σύλληψη του Έπσταϊν

Έγγραφα δείχνουν ότι η ελβετική τράπεζα άνοιξε για τη Μάξγουελ προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς με μετρητά, μετοχές και επενδύσεις σε hedge funds
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM