Βασιλικό γκαλά αλά «Bridgerton» στην Κοπεγχάγη

Δανία: Βασιλικό γκαλά αλά Bridgerton στην Κοπεγχάγη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η αίθουσα των Ιπποτών στο Κάστρο Christiansborg στην Κοπεγχάγη μετατράπηκε σε μια μεγάλη αίθουσα χορού μετά το δείπνο, που παρέθεσαν για τους καλεσμένους τους το διάδοχο πριγκιπικό ζεύγος του θρόνου της Δανίας.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, η πριγκίπισσα Μαρία και η αδελφή της βασίλισσας Μαργαρίτα, πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας φιλοξένησαν ένα γκαλά για τους κυβερνητικούς ηγέτες, καλωσορίζοντας πάνω από 350 άτομα στο Κάστρο Christiansborg στην Κοπεγχάγη.

Χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να αδειάσει η αίθουσα από τα τραπέζια και να μετατραπεί σε αίθουσα χορού.

Ήταν το πρώτο μετά από 4 χρόνια ενώ συνήθως το αντίστοιχο γκαλά πραγματοποιείται μία φορά σε κάθε κοινοβουλευτικό κύκλο, εξήγησε ο Βασιλικός Οίκος στο Instagram. 

Σε μια σκηνή απευθείας από τα πλατό του Bridgerton οι πριγκίπισσες φώτισαν το χώρο με τις τιάρες και τις τουαλέτες τους.

Στο γκαλά παραβρέθηκαν η πρωθυπουργός της Δανίας Mette Frederiksen και ο υπουργός Υγείας της χώρας Magnus Heunicke, μέλη του Folketget, του δανέζικου κοινοβουλίου δηλαδή, Δανοί βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Έτσι, όταν το ρολόι χτύπησε 23.30, ο χορός ξεκίνησε στην Αίθουσα των Ιπποτών στο Κάστρο Christiansborg με τη συμμετοχή των οικοδεσποτών της βραδιάς» έγραψε στο Instagram το παλάτι.

Χορογραφίες, υποκλίσεις και στροβιλισμοί που αρμόζουν σε βασιλικά γκαλά θύμιζαν πολύ περισσότερο την διάσημη τηλεοπτική σειρά παρά την Ευρώπη του 2022.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΑΤΚΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

Διεθνή / Ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ+ στην Καραϊβική χαιρετίζουν την ιστορική απόφαση δικαστηρίου που καταργεί νόμους της αποικιακής εποχής

«Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση» καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Ανατολικής Καραϊβικής κρίνει αντισυνταγματικούς τους νόμους στην Αγία Λουκία για την ομοφυλοφιλική ερωτική επαφή
LIFO NEWSROOM
Νταβίντ Γκρόσμαν: Ο ισραηλινός συγγραφέας κατηγορεί με «ραγισμένη καρδιά» την χώρα του για γενοκτονία στην Γάζα

Διεθνή / Νταβίντ Γκρόσμαν: Ο ισραηλινός συγγραφέας κατηγορεί με «ραγισμένη καρδιά» την χώρα του για γενοκτονία στην Γάζα

«Αρνήθηκα επί χρόνια να χρησιμοποιήσω τον όρο "γενοκτονία". Αλλά τώρα δεν μπορώ να μην τον χρησιμοποιήσω, έπειτα από όσα διάβασα στις εφημερίδες, έπειτα από τις εικόνες που είδα και αφού μίλησα με ανθρώπους που ήταν εκεί» δήλωσε σε συνέντευξή του
LIFO NEWSROOM