Απεργία της ΓΣΕΕ

Βασιλικό γκαλά αλά «Bridgerton» στην Κοπεγχάγη

Δανία: Βασιλικό γκαλά αλά Bridgerton στην Κοπεγχάγη Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η αίθουσα των Ιπποτών στο Κάστρο Christiansborg στην Κοπεγχάγη μετατράπηκε σε μια μεγάλη αίθουσα χορού μετά το δείπνο, που παρέθεσαν για τους καλεσμένους τους το διάδοχο πριγκιπικό ζεύγος του θρόνου της Δανίας.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο διάδοχος του θρόνου Φρειδερίκος, η πριγκίπισσα Μαρία και η αδελφή της βασίλισσας Μαργαρίτα, πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας φιλοξένησαν ένα γκαλά για τους κυβερνητικούς ηγέτες, καλωσορίζοντας πάνω από 350 άτομα στο Κάστρο Christiansborg στην Κοπεγχάγη.

Χρειάστηκαν μόλις 20 λεπτά για να αδειάσει η αίθουσα από τα τραπέζια και να μετατραπεί σε αίθουσα χορού.

Ήταν το πρώτο μετά από 4 χρόνια ενώ συνήθως το αντίστοιχο γκαλά πραγματοποιείται μία φορά σε κάθε κοινοβουλευτικό κύκλο, εξήγησε ο Βασιλικός Οίκος στο Instagram. 

Σε μια σκηνή απευθείας από τα πλατό του Bridgerton οι πριγκίπισσες φώτισαν το χώρο με τις τιάρες και τις τουαλέτες τους.

Στο γκαλά παραβρέθηκαν η πρωθυπουργός της Δανίας Mette Frederiksen και ο υπουργός Υγείας της χώρας Magnus Heunicke, μέλη του Folketget, του δανέζικου κοινοβουλίου δηλαδή, Δανοί βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

«Έτσι, όταν το ρολόι χτύπησε 23.30, ο χορός ξεκίνησε στην Αίθουσα των Ιπποτών στο Κάστρο Christiansborg με τη συμμετοχή των οικοδεσποτών της βραδιάς» έγραψε στο Instagram το παλάτι.

Χορογραφίες, υποκλίσεις και στροβιλισμοί που αρμόζουν σε βασιλικά γκαλά θύμιζαν πολύ περισσότερο την διάσημη τηλεοπτική σειρά παρά την Ευρώπη του 2022.

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ