Αυτοκτόνησε πρώην υπουργός του Βελγίου που θα δικαζόταν για βιασμό

Αυτοκτόνησε πρώην υπουργός του Βελγίου που θα δικαζόταν για βιασμό Facebook Twitter
0

Ένας από τους γνωστότερους πολιτικούς του Βελγίου, πρώην υπουργός και πρώην αρχηγός του Φλαμανδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, βρέθηκε χθες νεκρός μέσα σε κανάλι στην πόλη Άσσελτ, μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της εισαγγελίας ότι θα δικαζόταν κατηγορούμενος για βιασμό. Όπως αναφέρει το Reuters, η εισαγγελία εκτιμά στην παρούσα φάση ότι ο 60χρονος Ρομπέρ "Στιβ" Στιβέρ αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, ο Στιβέρ είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που είχε διατυπώσει εις βάρος του μία γυναίκα πριν από δύο χρόνια, η οποία υποστήριζε ότι την είχε βιάσει το 2010 έπειτα από γνωριμία τους στα παρασκήνια μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Η αστυνομία ερευνούσε την υπόθεση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, μέχρι χθες που οι εισαγγελείς στις Βρυξέλλες ανακοίνωσαν ότι ένας δικαστής διέταξε την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM