Αυστραλία: Καγκουρό επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα σε γήπεδο του γκολφ- Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και τα άκρα

Αυστραλία: Καγκουρό επιτέθηκε σε γυναίκα σε γήπεδο του γκολφ- Νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και τα άκρα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Επίθεση από καγκουρό δέχτηκε μία γυναίκα στην περιοχή Gold Coast της Αυστραλίας.

Η 69χρονη γυναίκα έπαιζε γκολφ στο Arundel Hills Country Club όταν το μεγάλο καγκουρό την κλότσησε και άρχισε να την πατάει, όπως ανακοίνωσαν οι διασώστες του Κουίνσλαντ.

«Έπεσε στο έδαφος με το πρώτο χτύπημα, και ενώ βρισκόταν στο έδαφος το καγκουρό συνέχισε να να την πατάει αρκετές φορές. 

«Η γυναίκα περπατούσε στον δρόμο και το καγκουρό ήρθε από το πλάι και απλώς της επιτέθηκε χωρίς καμία προειδοποίηση».

Στη συνέχεια, το καγκουρό σταμάτησε ξαφνικά την επίθεσή του και απομακρύνθηκε, αφήνοντας τη γυναίκα ξαπλωμένη στο έδαφος με τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Η γυναίκα είχε ακόμη τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ένα αυτοκινητάκι του γκολφ από το σημείο ώσπου να έρθουν οι διαδώστες.

«Η ασθενής ήταν αρκετά αναστατωμένη και προφανώς είναι σοκ να σου επιτίθεται ένα αρκετά μεγάλο καγκουρό», είπε ο επικεφαλής των διασωστών, Joel McEwan.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο ιδιωτικό νοσοκομείο Pindara ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς το πιο σοβαρό της τραύμα είναι στο σαγόνι της, όπου και θα χρειαστεί ράμματα.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ έχει αντιμετωπίσει επιθέσεις καγκουρό σε ανθρώπους στο παρελθόν στην περιοχή του Gold Coast αλλά η συγκεκριμένη ήταν η πρώτη, τους τελευταίους 12 με 18 μήνες.

«Δεν είναι σύνηθες, ειδικά στα γήπεδα του γκολφ όπου έχουν πολλά καγκουρό», είπε.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ