Αρκούδα απέδρασε ξανά από τον χώρο της σε ζωολογικό κήπο- Δεύτερη φορά αυτό τον μήνα

Αρκούδα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Λάτρης της περιπέτειας φαίνεται πως είναι ο Μπεν, μια αρκούδα των Άνδεων που απέδρασε για δεύτερη φορά αυτό τον μήνα από τον περιφραγμένο χώρο της στον ζωολογικό κήπο του Σεντ Λούις. 

Η τεσσάρων ετών αρκούδα το έσκασε ξανά το απόγευμα της Πέμπτης και κατάφερε να κυκλοφορεί ελεύθερη για περίπου 50 λεπτά. 

Στην πρώτη του απόδραση, στις 8 Φεβρουαρίου, ο Μπεν κατάφερε να χαλάσει σε ένα σημείο την ατσάλινη περίφραξη και να βγει έξω. Έπειτα από αυτό, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ενίσχυσε την περίφραξη, αλλά αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να περιορίσει την αρκούδα. 

Όταν έγινε αντιληπτό πως ο Μπεν το έσκασε ξανά, τέθηκε σε εφαρμογή το σχετικό πρωτόκολλο του ζωολογικού κήπου και οι επισκέπτες μεταφέρθηκαν σε εσωτερικούς χώρους. Το προσωπικό χρειάστηκε 50 λεπτά για να πιάσει τον Μπεν. 

Αυτή τη φορά ήταν πιο σύντομη η βόλτα της αρκούδας, καθώς στις 7 Φεβρουαρίου χρειάστηκε πάνω από 1,5 ώρα προκειμένου να τον σταματήσουν. 

«Ξέρουμε πως ο Μπεν είναι νέος και περιπετειώδης. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να εξερευνά άλλους εναλλακτικούς τρόπους για να ασφαλίσει τον περιφραγμένο χώρο του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ζωολογικός κήπος σε ανάρτηση για τη δεύτερη απόδραση της αρκούδας. 

Με πληροφορίες από BBC


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / «Τα γυρίζει» ο Τραμπ για τον Μαμντάνι: Τώρα λέει πως θα συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Ο νέος δήμαρχος έχει δηλώσει πρόθυμος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού προέδρου, αν αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει τους Νεοϋορκέζους
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Ψηφίζεται σήμερα η ανάπτυξη διεθνούς δύναμης σύμφωνα με το σχέδιο Τραμπ

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Ψηφίζεται σήμερα η ανάπτυξη διεθνούς δύναμης σύμφωνα με το σχέδιο Τραμπ

Tο πιο πρόσφατο κείμενο του αμερικανικού σχεδίου αναφέρεται για πρώτη φορά σε μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος, κάτι στο οποίο εξακολουθεί να αντιτίθεται το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ

Διεθνή / Ο Τραμπ ζητά τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν γιατί «δεν έχει τίποτα να κρύψει»

«Κανείς δεν νοιαζόταν για τον Τζέφρι Έπσταϊν όταν ήταν ζωντανός και, αν οι Δημοκρατικοί είχαν κάτι, θα το είχαν δημοσιεύσει», γράφει στην ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος
LIFO NEWSROOM