Αριάνα Γκράντε: Συνεχές το διαδικτυακό bullying τα τελευταία 10 χρόνια

Αριάνα Γκράντε: Συνεχές το διαδικτυακό bullying τα τελευταία 10 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Αριάνα Γκράντε «γιορτάζει» τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, το «Yours Truly» και με αυτή την αφορμή θυμήθηκε καλές και άσχημες στιγμές. 

Το τελευταίο διάστημα η Αριάνα Γκράντε κυκλοφόρησε μια νέα ψηφιακή εκδοχή του άλμπουμ. Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών της για αυτή την «επέτειο», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο διαδικτυακό bullying που δέχεται. 

Ένας από τους θαυμαστές της θέλησε να μάθει γιατί άλλαξε το εξώφυλλο του άλμπουμ. Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση επειδή ο κόσμος το «μισούσε». 

«Λοιπόν, είναι φριχτό... δεν είναι φριχτό, αλλά είχατε δίκιο», είπε δείχνοντας το εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ της. «Ήσασταν πολύ θυμωμένοι όταν το είδατε. Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό και το άλλαξα», συμπλήρωσε.  

«Είχατε δίκιο, αλλά δεν έχετε πάντα δίκιο. Το bullying από εσάς είναι συνεχές τα τελευταία 10 χρόνια. Tο μισούσατε, λέγατε είναι άσχημο, ζητούσατε να το αλλάξω», σημείωσε αναφερόμενη στο επίμαχο εξώφυλλο του δίσκου. Κάποιες φορές, συνέχισε, αυτές οι άσχημες κριτικές έχουν αποτέλεσμα. Όμως, κάποιες άλλες «μου αφήνει πληγές που με κάνουν να αμφισβητώ όσα έχω κάνει», πρόσθεσε και συμπλήρωσε αμέσως «απλά αστειεύομαι». 

Αριάνα Γκράντε: Συνεχές το διαδικτυακό bullying τα τελευταία 10 χρόνια Facebook Twitter
Το αρχικό εξώφυλλο του άλμπουμ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αριάνα Γκράντε απαντά μέσω των social media σε σχόλια που την αφορούν. Τον περασμένο Απρίλιο είχε αναφερθεί στις ανησυχίες που εξέφραζαν θαυμαστές της, σχετικά με το βάρος της. 

«Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουμε και μπορούμε να γίνουμε πιο ευγενικοί και να σχολιάζουμε λιγότερο το σώμα κάποιου ανθρώπου, ό,τι και να συμβαίνει. Αν νομίζετε ότι λέτε κάτι καλό ή με καλή πρόθεση, ό,τι και αν είναι αυτό, υγιές, μη υγιές, μεγάλο, μικρό, αυτό, εκείνο, σέξι, ανοησία, απλά θα πρέπει να μην το κάνουμε τόσο πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αριάνα Γκράντε σε βίντεο που είχε αναρτήσει τότε. 

@arianagrande #10YearsOfYoursTruly ♬ original sound - arianagrande

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM