Αποσύρθηκε η μήνυση κατά του Ρίκι Μάρτιν για αιμομιξία - «Ήμουν το θύμα ενός ψέματος»

Αποσύρθηκε η μήνυση κατά του Ρίκι Μάρτιν για αιμομιξία - «Ήμουν το θύμα ενός ψέματος» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Guillaume Horcajuelo
0

Δικαστής στο Πουέρτο Ρίκο ήρε τα περιοριστικά μέτρα κατά του τραγουδιστή Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος καταγγέλθηκε από ανιψιό του για αιμομιξία

Ο άνδρας απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει στις αρχές του Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως διατηρούσε σχέση με τον Μάρτιν και μετά το τέλος της, εκείνος δεν το αποδεχόταν και τον παρενοχλούσε.  

Ο τραγουδιστής είχε αρνηθεί, κατηγορηματικά, τους ισχυρισμούς του. 

Αντιδρώντας στη δικαστική απόφαση, δήλωσε πως υπήρξε το «θύμα ενός ψέματος».  Ακόμα, η νομική του ομάδα εξέδωσε μία ανακοίνωση σημειώνοντας πως «η αλήθεια επικράτησε». «Όπως περιμέναμε, τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα δεν παρατάθηκαν από το δικαστήριο».

«Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να αποσύρει την υπόθεση ήταν δική του και μόνο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση, και επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση» συμπληρώθηκε. 

Παράλληλα, ο μηνυτής χαρακτηρίστηκε «προβληματικό άτομο» το οποίο «έκανε ψεύτικες καταγγελίες, χωρίς απολύτως καμία τεκμηρίωση». 

«Είμαι πολύ πληγωμένος»

Σε βίντεο-μήνυμά του, ο 50χρονος τραγουδιστής εξέφρασε τη συντριβή του, δηλώνοντας «πολύ πληγωμένος» από τους ισχυρισμούς του συγγενή του.

«Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τότε που εργάζομαι στον καλλιτεχνικό χώρο, υπό το βλέμμα του κοινού, και ποτέ δεν χρειάστηκε να αντιμετωπίσω κάτι τόσο οδυνηρό, όπως αυτό που έζησα τις τελευταίες εβδομάδες» δήλωσε. 

«Είμαι θύμα ψεύδους. Δυστυχώς, η επίθεση ήρθε από συγγενικό μου πρόσωπο. Του εύχομαι τα καλύτερα, να βρει το φως» είχε αναφέρει. 

«Ένα ψέμα μπορεί να προκαλέσει τόση ζημιά. Έκανε κακό σε μένα, στον σύζυγό μου, στα παιδιά μου, στους γονείς μου, στην οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί υπήρχε μια νομική διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσω, έπρεπε να σιωπήσω μέχρι να μπορέσω να μιλήσω σε δικαστή» επεσήμανε.

«Σήμερα, ήταν η μέρα. Τώρα είναι καιρός για θεραπεία. Είμαι πολύ πληγωμένος. Θα βρω την ηρεμία, την απαραίτητη ησυχία για να δω και πάλι το φως στο τέλος του τούνελ, όπως έκανα πάντα». 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ