Απόψε ζωντανά η «κηδεία» του Μάικλ Τζάκσον

Απόψε ζωντανά η «κηδεία» του Μάικλ Τζάκσον Facebook Twitter
0

Κάθε πικραμένος θα παρελάσει από το τσίρκο, παρντόν, από την επιμνημόσυνη τελετή για τον Μάικλ Τζάκσον, η οποία θα διαρκέσει 90 λεπτά και θα γίνει στο Staples Centre στο Λος Άντζελες σήμερα το βράδυ (ώρα Ελλάδας).

Μέχρι και ένα πιτσιρίκι, ο Shaheen Jafargholi, που έγινε «διάσημο» τραγουδώντας το χιτ των Jackson 5 «Who's Lovin' You» στο «Britain's Got Talent» θα τραγουδήσει, σε μια εκδήλωση που μοιάζει περισσότερο με σόου παρά με οτιδήποτε άλλο.

Η οικογένεια Τζάκσον ανακοίνωσε πως θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μαράια Κάρεϊ, ο Λάιονελ Ρίτσι, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Σμόκι Ρόμπινσον, η Μπρουκ Σιλντς (!), ο Μάτζικ Τζόνσον και τα παιδιά του Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Είναι ένας, αν μη τι άλλο, πρωτότυπος τρόπος να πενθείς έναν δικό σου άνθρωπο.

Όλο αυτό το πανηγύρι, για το οποίο πωλούνται ήδη εισιτήρια στο E-bay από τους πενθούντες που τα έχουν εξασφαλίσει, δεν θα το χάσουν φυσικά οι Έλληνες τηλεθεατές, καθώς (ενδεικτικά) το Star έχει στείλει ήδη ανταποκριτή στο Λος Άντζελες και ο Alpha θα το μεταδώσει ζωντανά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Τραμπ: Αυτοί είναι οι 4 στόχοι των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση για την έναρξη των επιχειρήσεων το Σάββατο, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «την τελευταία και καλύτερη ευκαιρία» να πληγεί η Τεχεράνη
THE LIFO TEAM