Αποχώρησε από την Σύνοδο Κορυφής η Φινλανδή πρωθυπουργός - Θα κάνει τεστ κορωνοϊού

Αποχώρησε από την Σύνοδο Κορυφής η Φινλανδή πρωθυπουργός - Θα κάνει τεστ κορωνοϊού Facebook Twitter
Αποχώρησε από την Σύνοδο Κορυφής η Φινλανδή πρωθυπουργός - Για προληπτικούς λόγους (EPA)
0

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν αποχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για προληπτικούς λόγους. Επιστρέφει στην Φινλανδία όπου θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Μια μέρα αφότου ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αποχώρησε επίσης προληπτικά, καθώς συνεργάτιδά της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Φινλανδή πρωθυπουργός ενήργησε ανάλογα.

«Έφυγα από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ως προληπτικό μέτρο και ζήτησα από τον Σουηδό πρωθυπουργό Στέφαν Λεβέν να εκπροσωπήσει την Φινλανδία της ώρας της συνάντησης» έγραψε στο Twitter.

Η Μάριν είχε παρευρεθεί σε μια συνάντηση την Τετάρτη στο κοινοβούλιο της Φινλανδίας μαζί με τον νομοθέτη Τομ Πάκαλεν, ο οποίος αργότερα εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο ίδιος είχε ήπια συμπτώματα γρίπης.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι και η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Σοφί Βιλμές βρίσκεται σε απομόνωση αφού παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα.

Η Βελγίδα υπουργός Εξωτερικών συμμετείχε στην σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 12 Οκτωβρίου στο Λουξεμβούργο.

Με πληροφορίες τους sfchronicle

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM