Μπορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργήσουν πραγματικούς σταρ; Η Άντισον Ρέι από ό,τι φαίνεται απαντάει ναι.

 

Η Ρέι που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό followers στο TikTok παρουσίασε το πρώτο της τραγούδι.

 

Συγκεκριμένα, η σταρ του Tik Tok παρουσίασε το πρώτο της σιγκλ, με τίτλο «Obsessed», το οποίο και ερμήνευσε ζωντανά για πρώτη φορά στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon της περασμένης Παρασκευής. Το διάρκειας δύο λεπτών και 14 δευτερολέπτων τραγούδι είναι ένα χορευτικό ποπ κομμάτι.

 

 

Στην παραγωγή βρίσκονται οι Benny Blanco (Justin Bieber, Ed Sheeran), Blake Slatkin (J Balvin, Juice Wrld) και Ryan McMahon (Halsey, the Chainsmokers). 

 

Το βιντεοκλίπ με έντονη χορογραφία σκηνοθέτησε η Diane Martel (Beyoncé, Miley Cyrus, Coldplay) και σε αυτό η Rae χρησιμοποιεί μέικ απ από τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς, την Item Beauty.

 

Οι followers της Ρέι σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια. Είναι οικοδέσποινα μαζί με τη μητέρα της στο podcast στο Spotify, Mama Knows Best και έχει διάφορα vlogs στο YouTube (στα τελευταία, οι συνδρομητές ανέρχονται σε σχεδόν πέντε εκατομμύρια). Με το «Obsessed», κάνει το πρώτο βήμα της προς το μουσικό στερέωμα. Και όπως επιβεβαίωσε στο περιοδικό Rolling Stone, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες προτιμώντας να ξεκινήσει ως ανεξάρτητη.