Anonymous: Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας διέρρευσε πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Anonymous: Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας διέρρευσε πληροφορίες για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας διέρρευσε πληροφορίες, που ενημέρωναν την Ουκρανία για σχέδιο δολοφονίας κατά του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με την ομάδα των Anonymous.

Σε ανάρτηση που δημοσίευσε πρόσφατα η ομάδα ανέφερε πως «Η ρωσική FSB διέρρευσε πληροφορίες και ειδοποίησε την Ουκρανία για σχέδιο δολοφονίας κατά του προέδρου @ZelenskyyUa.

»Τώρα, μπορούμε να περιμένουμε μία εσωτερική μάχη εξουσίας στο Κρεμλίνο για την ανατροπή του καθεστώτος Πούτιν. Εν τω μεταξύ, ας συνεχίσουμε με τις επιθέσεις», ανέφερε το tweet.

Οι Anonymous ανέλαβαν επίσης την ευθύνη για το χακάρισμα του ιστότοπου της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας για δεύτερη φορά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τους Φρουρούς της Επανάστασης για το χτύπημα στο Κουβέιτ

Το σώμα των Φρουρών υποστήριξε ότι η επίθεση στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ οφειλόταν σε δυσλειτουργία του πυραυλικού συστήματος Patriot - «Το Ιράν χτύπησε το αεροδρόμιο με drones σε μια σκόπιμη επίθεση», λέει η Centcom
THE LIFO TEAM