Άνοιξε ξαφνικά σήμερα το Instagram στη Ρωσία

Ξανά διαθέσιμο το Instagram στη Ρωσία Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Άνοιξε ξανά σήμερα το Instagram στη Ρωσία, μετά το μπλοκάρισμά του πριν από σχεδόν δύο χρόνια, τον Μάρτιο του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, σήμερα το πρωί κάποιες από τις εφαρμογές πασίγνωστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Instagram και το Facebook, άνοιξαν και πάλι στη Ρωσία. Το γεγονός έκαναν γνωστό δημοσιογράφοι του πρακτορείου Reuters.

Όπως μετέφεραν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στη Μόσχα μπόρεσαν να κατεβάσουν το Instagram κανονικά, χωρίς να χρησιμοποιήσουν το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο VPN. Αυτό σηματοδοτεί το άνοιγμα του Instagram δύο χρόνια μετά το «μπλοκάρισμά» του, τον Μάρτιο του 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί έβλαψαν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Διεθνή / Μπριζίτ Μακρόν: «Οι ψευδείς ισχυρισμοί βλάπτουν την ποιότητα ζωής της» κατέθεσε η κόρη της

Η Τιφαίν Οζιέρ μίλησε στη δίκη για τον σεξιστικό εκφοβισμό εναντίον της πρώτης κυρίας της Γαλλίας - «Δεν περνά μέρα ή εβδομάδα χωρίς κάποιος να μην της μιλήσει γι’ αυτό»
LIFO NEWSROOM