Αναστάτωση στο Παρίσι από μεγάλη φωτιά σε κτίριο με γραφεία και καταστήματα

Αναστάτωση στο Παρίσι από μεγάλη φωτιά σε κτίριο με γραφεία και καταστήματα Facebook Twitter
0

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο κοντά στην Place de L'Opera, στο κέντρο του Παρισιού, το πρωί του Σαββάτου. 

Σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media φαίνονται φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα, ενώ πυκνός καπνός υψώνεται από το κτίριο. Στο σημείο έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας και διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων, ενώ η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον τρίτο όροφο του κτιρίου, περίπου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με την Le Figaro. Έως το μεσημέρι δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά και υπάρχει «πραγματικός κίνδυνος εξάπλωσης σε διπλανά κτίρια ή ψηλότερους ορόφους», αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα. 

Δεν είναι σαφές ακόμη τι προκάλεσε τη φωτιά. Το κτίριο κατά κύριο λόγο φιλοξενεί γραφεία και στο ισόγειο στεγάζονται καταστήματα ρούχων και ένα εστιατόριο.  
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM
Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Διεθνή / Εφετείο «μπλόκαρε» διαδικασία περιφρόνησης κατά της κυβέρνησης Τραμπ για απελάσεις μεταναστών στο Ελ Σαλβαδόρ

Η γενική εισαγγελέας χαιρέτισε την απόφαση, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του Μπόζμπεργκ «αποτυχημένη δικαστική υπέρβαση» και «μεγάλη νίκη» για την ατζέντα του Τραμπ
LIFO NEWSROOM