Αμμόχωστος: Συνελήφθη Ελληνοκύπριος που πήγε να κρεμάσει ελληνική σημαία σε μνημείο του Κεμάλ

Αμμόχωστος Facebook Twitter
AP Photo/Petros Karadjias
0

Στη σύλληψη ενός Ελληνοκύπριο, ο οποίος επιχείρησε να κρεμάσει ελληνική σημαία σε μνημείο του Κεμάλ στην Αμμόχωστο, προχώρησε η ψευδοαστυνομία των Κατεχομένων.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο άνδρας, που είχε την σημαία στο όχημά του, έγινε αντιληπτός από την ψευδοαστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο «αστυνομικό τμήμα» Αμμοχώστου για ανάκριση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ψευδοαστυνομία θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του άνδρα για το αδίκημα της «απρεπούς ενέργειας και συμπεριφοράς».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM