Αμμόχωστος: Συνελήφθη Ελληνοκύπριος που πήγε να κρεμάσει ελληνική σημαία σε μνημείο του Κεμάλ

Αμμόχωστος Facebook Twitter
AP Photo/Petros Karadjias
0

Στη σύλληψη ενός Ελληνοκύπριο, ο οποίος επιχείρησε να κρεμάσει ελληνική σημαία σε μνημείο του Κεμάλ στην Αμμόχωστο, προχώρησε η ψευδοαστυνομία των Κατεχομένων.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο άνδρας, που είχε την σημαία στο όχημά του, έγινε αντιληπτός από την ψευδοαστυνομία, η οποία τον οδήγησε στο «αστυνομικό τμήμα» Αμμοχώστου για ανάκριση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ψευδοαστυνομία θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του άνδρα για το αδίκημα της «απρεπούς ενέργειας και συμπεριφοράς».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM