Άκαρπες οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες για το Diciotti

Άκαρπες οι συνομιλίες στις Βρυξέλλες για το Diciotti Facebook Twitter
(EPA)
0

Άκαρπη απέβη σήμερα η συνάντηση μεταξύ 10 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες στο θέμα της διαμάχης που έχει προκύψει προσφάτως για το μεταναστευτικό και συγκεκριμένα για το πλοίο Diciotti. 

Δεν επιτεύχθηκε συμφωνία σχετικά με την αποβίβαση των προσφύγων και μεταναστών από το ιταλικό πλοίο Diciotti, που παραμένει σε λιμάνι της Ιταλίας, είπαν διπλωμάτες στο Reuters. 

«Η Ιταλία άσκησε πιέσεις για την επίτευξη μιας λύσης για το πλοίο Diciotti», ανέφερε ένας διπλωμάτης.

«Όμως, το θέμα αυτό δεν ήταν το σημαντικότερο για τους υπόλοιπους, ήθελαν να συζητήσουν κυρίως σχετικά με διαρθρωτικές λύσεις για τα πλοία που διαπλέουν τη Μεσόγειο».

«Επομένως, δεν υπήρξε συμφωνία για το Diciotti» συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM