Σουλτς: Να γίνουμε όλοι Ολλανδοί!

Σουλτς: Να γίνουμε όλοι Ολλανδοί! Facebook Twitter
7

Τα αποτελέσματα των έξιτ πολ που δείχνουν μια σαφή πτώση του ακροδεξιού κόμματος του Χέερτ Βίλντερς στις Ευρωεκλογές που διεξήχθησαν στην Ολλανδία, χαιρέτισε χθες ο γερμανός υποψήφιος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D) για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρτιν Σουλτς, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Βιλερμπάν, στην ανατολική Γαλλία.

«Ας κινητοποιηθούμε όλοι την Κυριακή και ας πάρουμε ως παράδειγμα την Ολλανδία με αυτόν τον κύριο Βίλντερς, ο οποίος ξεκίνησε στις δημοσκοπήσεις με 21% και κατέληξε σε 12% (...) Αν κινητοποιηθούμε, θα πολεμήσουμε την Κυριακή το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία», είπε ο Σουλτς στην τελευταία συγκέντρωση των σοσιαλιστών για τις Ευρωεκλογές στα προάστια της Λιόν.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση κατά την έξοδο από τις κάλπες (exit poll) που πραγματοποίησε το Ipsos και τα αποτελέσματά της μεταδόθηκαν από το ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS, το κόμμα του Βίλντερς λαμβάνει μόνον 12,2% των ψήφων, έναντι 17% που είχε λάβει πριν από πέντε χρόνια.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Ιδιαίτερα τραγική από τις πλημμύρες στο Τέξας ήταν η κατάσταση στο Camp Mystic, μια κατασκήνωση χριστιανικής οργάνωσης για κορίτσια - Διαμαρτυρίες για την έλλειψη έγκαιρης ειδοποίησης - Εκκλήσεις για σύγχρονα συστήματα συναγερμού
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Oι ιδιαιτερότητες των λαών είναι ανεκτές μέχρι ενός σημείου. Και το Αφγανιστάν έχει ιδιαιτερότητες, αλλά δε διεκδικεί να μπει στην ΕΕ. Η Ελλάδα πρέπει να έρθει σε ένα μίνιμουμ θεσμών κράτους-μέλους της ΕΕ, αλλιώς να έχει την τιμιότητα να αποχωρήσει. Μέχρι τώρα, πολλά κακώς κείμενα της Ελλάδας έχουν γίνει ανεκτά και αυτό μας έχει βλάψει. Καμιά εθνική ταυτότητα δεν μπορεί να τίθεται πάνω από τα ναθρώπινα δικαιώματα.
Δεν λεω, καλο ειναι να χαιρομαστε οταν πεφτουν τα ποσοστα των ναζι αλλα ακομα καλλιτερο να μην ανεβαινουν ποτε. Αν φτασουμε να πανηγυριζουμε γιατι απο το 20% επεσαν στο 10% ζητω που καηκαμε.
Μακάρι κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα να πέρναμε σαν παράδειγμα την Ολλανδία, την Δανία, την Σουηδία κλπ και όχι την Ρωσία, την Τουρκία κλπ. Μόνο κερδισμένοι θα μπορούσαμε να βγούμε.
Κάθε λαός έχει τις ιδιαιτερότητές του ... τα καλά του και τα κακά του ... Το ίδιο και εμείς... Ας ξεκινήσουμε με το να γίνουμε καλύτεροι Έλληνες και μετά εάν και εφ' όσον χρειάζεται ας πάρουμε τα καλά στοιχεία των Ολλανδών, των Δανών, των Σουηδών αλλά και των Ρώσων και των Τούρκων.Διότι μέχρι τώρα η επιλογή χαρκτηριστικών γίνεται μόνο εκεί που "βολεύει" δηλαδή μόνο στα χαρακτηριστικά που "βοηθούν" στην εμπέδωση "περίεργων αντιλήψεων" και επιβολή "περίεργων νόμων".
Καλύτεροι έλληνες θα γίνουμε όταν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε σαν κοινωνία και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε παραδείγματα λάων που παρότι και αυτοί πριν χρόνια αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα σήμερα ευημερούν. Τι έκαναν οι Δανοί και σήμερα φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις σε σχεδόν όλες τι λίστες καινοτομίας, ευτυχίας και ποιότητας ζώης; Τι κάνανε οι Ολλάνδοι και σήμερα έχουν μία απο τις πιο εξωστρεφής χώρες του κόσμου; Πίστεψε με τίποτα που δεν μπορούμε και εμείς να κάνουμε, απλά εμείς δεν θέλουμε.
Ένα ακόμα θέμα προστίθεται στην συλλογή του προοδευτικού προσώπου της Ολλανδίας μετά την στάση της προς τους ομοφυλόφιλους και τα ναρκωτικά. Μπράβο τους.