Ζευγάρι στην Μαλαισία διοργάνωσε drive-thru γάμο με 10.000 καλεσμένους

Ζευγάρι στην Μαλαισία διοργάνωσε drive-thru γάμο με 10.000 καλεσμένους Facebook Twitter
Οι νεόνυμφοι και τα πεθερικά χαιρέτισαν έναν έναν τους 10.000 καλεσμένους που περνούσαν από μπροστά τους με αυτοκίντα
0

Καθώς η πανδημία κορωνοϊού έχει αφήσει ανεκπλήρωτα τα όνειρα πολλών ζευγαριών για έναν μεγάλο γάμο, στην Μαλαισία κατάφεραν να αποφύγουν τους περιορισμούς για μόλις 20 καλεσμένους και 10.000 άτομα μπόρεσαν - τρόπον τινά - να δώσουν το παρών σε μια ασφαλή από Covid τελετή.

Την Κυριακή το πρωί, οι νεόνυμφοι κάθισαν σε ένα βάθρο έξω από ένα μεγαλοπρεπές κυβερνητικό κτίριο στην Putrajaya, νότια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ, ενώ οι επισκέπτες περνούσαν αργά από μπροστά τους με τα αυτοκίνητά τους. Τα παράθυρα έπρεπε να παραμείνουν ανεβασμένα και οι επισκέπτες εύχονταν στο ζευγάρι. Συνολικά χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες μέχρι να περάσουν και οι 10.000 συμμετέχοντες μπροστά από το ζευγάρι.

Ζευγάρι στην Μαλαισία διοργάνωσε drive-thru γάμο με 10.000 καλεσμένους Facebook Twitter

Ωστόσο, οι καλεσμένοι έλαβαν ως ευχαριστώ από το ευτυχισμένο ζευγάρι κάτι περισσότερο από τον εξ αποστάσεως χαιρετισμό καθώς σερβιρίστηκε και δείπνο - παρόλο που έπρεπε να πάρουν το συσκευασμένο φαγητό τους από το παράθυρο του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τα μαλαισιανά μέσα ενημέρωσης.

Ζευγάρι στην Μαλαισία διοργάνωσε drive-thru γάμο με 10.000 καλεσμένους Facebook Twitter

Μπορεί να μην ακούγεται σαν ένας συνηθισμένος γάμος, αλλά ο γαμπρός Tengku Muhammed Hafiz και η νύφη Oceane Alagia, επίσης δεν είναι ένα τυπικό ζευγάρι. Ο Tengku είναι γιος ενός ισχυρού, αλλά αμφιλεγόμενου πολιτικού και πρώην υπουργού, του Tengku Adnan - ο οποίος επίσης γιόρτασε τα γενέθλιά του την Κυριακή. «Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα εδώ από σήμερα το πρωί», έγραψε ο περήφανος πατέρας στο Facebook, κάνοντας share μερικές εικόνες της εκδήλωσης. «Εγώ και η οικογένειά μου αισθανόμαστε μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την τήρηση όλων των διαδικασιών που έγιναν, χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο».

Ζευγάρι στην Μαλαισία διοργάνωσε drive-thru γάμο με 10.000 καλεσμένους Facebook Twitter

Ο γάμος έγινε μια ημέρα πριν ο πατέρας του γαμπρού κριθεί ένοχος σε υπόθεση διαφθοράς ύψους 500.000 δολαρίων και καταδικαστεί σε πρόστιμο και 12 μήνες φυλάκιση. Την ίδια ώρα, η Μαλαισία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει ένα νέο κύμα Covid-19. Συνολικά, η χώρα είχε σχεδόν 92.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και περισσότεροι από 430 θάνατοι έχουν συνδεθεί με την πανδημία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ