Βρετανία: Ταξίδεψε 4,5 ώρες με τζετ σκι για να δει τη σύντροφό του- Φυλακίστηκε για παραβίαση των περιορισμών

Βρετανία: Ταξίδεψε 4,5 ώρες με τζετ σκι για να δει τη σύντροφό του- Φυλακίστηκε για παραβίαση των περιορισμών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Ένας 28χρονoς στη Βρετανία κατέληξε στη φυλακή, για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό, επειδή αποφάσισε να ταξιδέψει με τζετ σκι από τη Σκωτία ως τη Νήσο του Μαν, για να δει τη σύντροφό του.

Ο Ντέιλ ΜακΛάκλαν γνώρισε τη σύντροφό του τον Σεπτέμβριο, ενώ εργαζόταν ως τεχνίτης στη Νήσο του Μαν. Οι περιορισμοί προβλέπουν ότι οι μη μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να ταξιδέψουν στο νησί μόνο με ειδική άδεια.

Παρότι ο 28χρονος δεν διέθετε αυτή την άδεια- ούτε καμία εμπειρία με τζετ σκι- αποφάσισε να ταξιδέψει με αυτό το μέσο για να δει την αγαπημένη του. Του πήρε 4,5 ώρες για να καλύψει την απόσταση των περίπου 40 χιλιομέτρων, ενώ ο ίδιος περίμενε ότι θα αρκούσαν 40 λεπτά.

Όταν έφτασε στο νησί, στην πόλη Ράμσεϊ, περπάτησε άλλα 25 χιλιόμετρα για να φτάσει στο σπίτι της συντρόφου του, στο Ντάγκλας. Την επόμενη ημέρα ο 28χρονος έδωσε σε αστυνομικό τη διεύθυνση της αγαπημένης του, ως τον τόπο κατοικία του και το ίδιο βράδυ το ζευγάρι πήγε σε δύο κλαμπ για να διασκεδάσει. Όμως, το βράδυ της Κυριακής ο 28χρονος συνελήφθη, έπειτα από έλεγχο στοιχείων.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του είπε ότι ο 28χρονος έπασχε από κατάθλιψη και δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι δεν έβλεπε τη σύντροφό του.

Με πληροφορίες από ΒΒC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ