Γερμανία: 45χρονος Έλληνας και η 2 μηνών κόρη του ανάμεσα στους νεκρούς στο Τρίερ- Τραυματίες η σύζυγος και ο γιος

Γερμανία: 45χρονος Έλληνας και η 2 μηνών κόρη του ανάμεσα στους νεκρούς στο Τρίερ- Τραυματίες η σύζυγος και ο γιος Facebook Twitter
Κεριά και λουλούδια στο σημείο που χάθηκαν 5 ανθρώπινες ζωές στο Τρίερ (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Μία ελληνική οικογένεια της Γερμανίας είναι ανάμεσα στα θύματα του οδηγού που έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς, σκορπώντας τον θάνατο στο κέντρο του Τρίερ.

Τη ζωή του έχασε ο 45χρονος οδοντίατρος Γ.Κ. και η μόλις εννέα εβδομάδων κόρη του, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Η σύζυγος του και το άλλο παιδί του ζευγαριού, ένα αγοράκι 17 μηνών, νοσηλεύονται τραυματισμένοι. Ο τραγικός απολογισμός από το συμβάν είναι 5 νεκροί και 15 τραυματίες.

Στο πλευρό της οικογένειας είναι από την πρώτη στιγμή η ελληνική κοινότητα της περιοχής και ο ιερέας της ενορίας από το Λουξεμβούργο, Σπυρίδων Τσάκωνας, ο οποίος έκανε λόγο για «εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση», μιλώντας στο ΑΠΕ.

Ο 51χρονος δράστης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς την Τρίτη, σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης Τρίερ, κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με το Λουξεμβούργο.

Ο δράστης, Γερμανός κάτοικος της πόλης, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατεύθυνε το SUV που οδηγούσε προς τους πεζούς, με ταχύτητα 70-80 χλμ. την ώρα, την οποία δεν ανέκοψε, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας. Μάλιστα, επί τέσσερα λεπτά έκανε ελιγμούς, καταδιώκοντας πεζούς σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Ο 51χρονος τις τελευταίες ημέρες είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε δανειστεί. Θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση, ενώ ο δήμαρχος του Τρίερ εκτίμησε ότι δεν πρόκειται για επίθεση με πολιτικά, θρησκευτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ