Η πόλη Oudenburg στο Βέλγιο αποφάσισε να μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Αλλά ο στολισμός που επελέγη κάνει τον γύρο του κόσμου, για τους λάθος λόγους.

 

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν σε μια περιοχή της πόλης στήλες με φωτάκια που υποτίθεται ότι θα έμοιαζαν με κεριά. Όμως, όταν πάτησαν τον διακόπτη και άναψαν τα φωτάκια, αρκετοί ήταν αυτοί που εκτίμησαν ότι αντί για κεριά, ο στολισμός αυτός μοιάζει περισσότερο με ένα συγκεκριμένο σημείο του ανδρικού σώματος.

 

Ο δήμαρχος της πόλης Άντονι Ντουμαρέι δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός ότι πολλά ξένα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κι ας μην ήταν για τους λόγους που ίσως θα φανταζόταν. Μάλιστα, έκανε ανάρτηση στο Facebook για αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ πόζαρε υπερήφανος και δίπλα σε ένα από τα επίμαχα στολίδια.

 

💙 Oudenburg is wereldnieuws met de kerstverlichting in Ettelgem. 👍 Van de Franse radiozender Bruno dans la radio tot de...

Δημοσιεύτηκε από Anthony Dumarey στις Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

 

Μιλώντας στους New York Times, εξέφρασε την ελπίδα ο στολισμός και η προσοχή που αυτός έφερε να «ανεβάσουν» το κέφι των ντόπιων εν μέσω της πανδημίας. «Είχαμε την ιδέα να τοποθετήσουμε φώτα με σχήμα κεριών. Κάποιοι βλέπουν άλλα πράγματα», είπε στην εφημερίδα, αλλά συμπλήρωσε ότι ο στολισμός δεν πρόκειται να αλλάξει. «Όταν τα φωτάκια είναι σβηστά, σας το ορκίζομαι, δεν το βλέπω έτσι», συμπλήρωσε.

 

🎄 In Oudenburg is er altijd beleving, daarover bestaat geen twijfel. Terwijl maken we onze belofte waar om voor meer...

Δημοσιεύτηκε από Anthony Dumarey στις Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020

 

Το Βέλγιο μετρά περισσότερους από 15.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό και είναι η χώρα με τους περισσότερους θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό. Αυτό τον μήνα επανήλθαν οι περιορισμοί, για την αντιμετώπιση του νέου κύματος μολύνσεων. Καταστήματα έκλεισαν, η τηλεργασία έγινε υποχρεωτική, ενώ απαγορεύονται οι επισκέψεις στα σπίτια.

 

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, ο Ντουμαρέι δηλώνει χαρούμενος γιατί «φέραμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων και ένα φως στο σκοτάδι».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr