Μητέρα έγινε παρένθετη για την κόρη της και γέννησε την εγγονή της: «Με έλεγε τρελή αλλά επέμενα»

Μητέρα έγινε παρένθετη για την κόρη της και γέννησε την εγγονή της: «Με έλεγε τρελή αλλά επέμενα» Facebook Twitter
0

Η Τζούλι Λόβινγκ κυοφόρησε και έφερε στον κόσμο την εγγονή της καθώς η κόρη της, Μπριάνα Λόκγουντ, της ζήτησε να γίνει παρένθετη μητέρα. 

Όταν η 29χρονη έμαθε από τους γιατρούς της πως δεν θα κατάφερνε να έχει ποτέ μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη, η 51χρονη μητέρα της αποφάσισε να την βοηθήσει ως παρένθετη. 

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Τζούλι γέννησε την μικρή Μπρίαρ Τζουλιέτ Λόκγουντ- την εγγονή της. «Μας γέμισε τόση χαρά», έγραψε η κόρη της σε μήνυμα στο Instagram, σημειώνοντας πως «ήταν ροκ σταρ σε ένα δύσκολο τοκετό».


«Οι θυσίες για να φέρει στον κόσμο μας αυτό το μικρό κομμάτι παραδείσου μού κόβουν την ανάσα. Νιώθω πως θα σπάσει η καρδιά μου κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη μου. Κάθε φορά που την κοιτάζω με διαπερνά το συναίσθημα πως θα έκανα τα πάντα για αυτό το παιδί και αντανακλάται σε όσα έκανε η μαμά μου για μένα», πρόσθεσε στη λεζάντα από τις φωτογραφίες του νεογέννητου.

Και συνέχισε: «Σε κάθε κίνηση και απόφαση για την κόρη μου, βρίσκω τις απαντήσεις στον τρόπο που με μεγάλωσε η μαμά μου. Ο τρόπος που αγαπάει και η ανιδιοτέλεια που εκπέμπει είναι εντελώς αγνά. Η μαμά μου, Τζούλι, και η μικρή Μπρίαρ είναι φανταστικά και υγιείς!».


Τον περασμένο Ιούνιο, η 29χρονη Μπριάνα με την 51χρονη μητέρα της μίλησαν για την απόφασή τους περί παρένθετης μητρότητας. 

«Παλεύοντας με θέματα γονιμότητας ήταν ό,τι πιο δύσκολο χρειάστηκε να περάσω. Όταν έχεις ένα πλάνο για τη ζωή σου και μετά βγαίνει στο δρόμο σου κάτι τέτοιο, ένιωσα πως δεν μπορούσα πλέον να δω όσα φανταζόμουν, πως θα μου τα έπαιρναν», είπε τότε. «Η μαμά μου θέλει να γίνει γιαγιά όσο εγώ θέλω να γίνω μητέρα, οπότε κάνει ό,τι μπορεί», πρόσθεσε.



Από την πλευρά της, η 51χρονη Λόβινγκ αποκάλυψε πως εκείνη πρότεινε να γίνει η ίδια παρένθετη μετά από μια αποβολή της κόρης της. 

«Άρχισα να της μιλάω γι' αυτό. Δεν ήθελε ιδιαίτερα και έλεγε πως είμαι τρελή, αλλά συνέχισα να επιμένω. Έχω τρέξει 19 μαραθωνίους και έχω πάρει μέρος σε πολλά τρίαθλα. Ένιωσα πως είμαι σε θέση από πλευράς υγείας να το κάνω και άλλωστε είχα πραγματικά εύκολες εγκυμοσύνες με τα δυο παιδιά μου», είχε αναφέρει η ίδια. 


Σχετικά με το πώς θα πουν στη μικρή Μπρίαρ την αλήθεια για τη γέννησή της, η 29χρονη λέει πως με τον σύζυγό της ανυπομονούν να της πουν ότι «σε θέλαμε τόσο πολύ που κάναμε τα πάντα για να φέρουμε στον κόσμο». 

«Θα είμαστε ανοιχτοί απέναντί της από μικρή ηλικία και θα της το πούμε όταν νιώσουμε πως μπορεί να το καταλάβει. Απλώς θα της πούμε την αλήθεια», εξήγησε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Διεθνή / Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Το Ισραήλ φαίνεται πως προετοιμάζει την «ευρείας κλίμακας επίθεση» για την οποία απειλεί εδώ και καιρό - «Προσωρινή και περιορισμένης κλίμακας η επιχείρηση», διαβεβαιώνει ο στρατός
NEWSROOM