Τουρκία: Ο γαμπρός του Ερντογάν «πιάστηκε στα χέρια» με τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας

Τουρκία: Ο γαμπρός του Ερντογάν «πιάστηκε στα χέρια» με τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας Facebook Twitter
0

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν πριν μερικά 24ωρα στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ, ο γαμπρός του Ερντογάν Μπεράτ Αλμπαϊράκ, που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του ΥΠΟΙΚ, πιάστηκε στα χέρια με τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας Νατσί Αγκμπάλ.

Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα, το Σάββατο το βράδυ ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας για ενημέρωση για την οικονομία. Ο Αγκμπάλ δήλωσε στον Ερντογάν ότι δεν υπάρχουν συναλλαγματικά αποθέματα. Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε τον Αλμπαϊράκ, στο προεδρικό μέγαρο για εξηγήσεις, ο οποίος ήταν εξοργισμένος με τον νέο κεντρικό τραπεζίτη, με αποτέλεσμα στην έξοδο του προεδρικού μεγάρου οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Τουρκία: Ο γαμπρός του Ερντογάν «πιάστηκε στα χέρια» με τον νέο διοικητή της κεντρικής τράπεζας Facebook Twitter


Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών δεν ήταν καλές. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ο Αλμπαϊράκ διαδέχθηκε τον Αγκμπάλ (ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών από το 2015 έως το 2018), ο γαμπρός του Ερντογάν καρατόμησε όλους τους συνεργάτες του προκατόχου του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ταγίπ Ερντογάν απέπεμψε τον τέως διοικητή της κεντρικής τράπεζας της χώρας Μουράτ Ουισάλ το Σάββατο, για να ακολουθήσει την αμέσως επόμενη ημέρα η ανακοίνωση της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ