Ο Τζουλιάνι εκτεθειμένος μετά από ντροπιαστική του εμφάνιση στο νέο φιλμ του Μπόρατ

Ο Τζουλιάνι εκτεθειμένος μετά από ντροπιαστική του εμφάνιση στο νέο φιλμ του Μπόρατ Facebook Twitter
0

Δύο μέρες πριν η νέα του ταινία με τον τίτλο-σιδηρόδρομο «Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan» κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 23 Οκτωβρίου γίνεται γνωστό ότι στο φιλμ εμφανίζεται εν αγνοία του ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και νυν σύμβουλος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, σε μια σκηνή εξόχως ταπεινωτική.

Η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα που υποδύεται την υποτιθέμενη ανήλικη κόρη του Μπόρατ, την Τουτάρ, παίρνει συνέντευξη από τον Τζουλιάνι στον οποίο συστήνεται ως συντηρητική ρεπόρτερ που ετοιμάζει μια εκπομπή για τον κορωνοϊό και τον τρόπο που τον αντιμετώπισε η διοίκηση Τραμπ. Η Μπακάλοβα σε κάποιο σημείο προτείνει στον Τζουλιάνι να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκεί, όταν η Μπακάλοβα του βγάζει το μικρόφωνο ο πρώην δήμαρχος ξαπλώνει στο κρεβάτι και φαίνεται να βάζει τα χέρια του στο παντελόνι του. Εκείνη τη στιγμή όμως η σκηνή διακόπτεται από τον Κοέν, ο οποίος εισβάλει στο δωμάτιο ως Μπόρατ και φωνάζει: «Είναι 15, είναι πολύ μεγάλη για σένα!» και διώχνει μακριά από τον Τζουλιάνι την Μπακάλοβα.

Τον Ιούλιο, ο Τζουλιάνι είχε αναφερθεί στο περιστατικό παραλείποντας ωστόσο να συμπεριλάβει και το σημείο όπου ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

«Ο τύπος μπήκε μέσα τρέχοντας και φορώντας ένα τρελό, θα έλεγα τρανσεξουαλικό, ροζ ρούχο. Ήταν ένα ροζ μπικίνι με δαντέλα κι από πάνω φόραγε ένα διαφανές τοπάκι. Είχε μούσια, γυμνά πόδια και δεν θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω καθόλου ελκυστικό», ανέφερε τότε στην Page Six της NewYorkPost.

Ο Τζουλιάνι δεν αναγνώρισε αμέσως τον Κοέν και μάλιστα κάλεσε την αστυνομία.

«Αυτός ο άνθρωπος μπαίνει μέσα φωνάζοντας και ουρλιάζοντας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια απάτη ή κάποιος νευρικός κλονισμός κι έτσι κάλεσα στην αστυνομία. Τότε έφυγε. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Σάσα Μπάρον Κοέν. Σκέφτηκα όλους όσους είχε καταφέρει να κοροϊδέψει κι ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου γιατί δεν τα κατάφερε με μένα!», ανέφερε τότε.

Το περιστατικό είχε συμβει στις 7 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Mark της Νέας Υόρκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM
Καναδός γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ειδήσεις / Γκέι πρωταγωνιστής ταινιών ενηλίκων λέει ότι του επέβαλαν 10ετή απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Ο Καναδός πορνοστάρ υποστηρίζει ότι κρατήθηκε επί ώρες από αμερικανούς τελωνειακούς στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο και στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις ΗΠΑ για μία δεκαετία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Ρίσκο και ευκαιρία: Οι δύο εκεχειρίες που μπορεί να ενισχύσουν τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Οι διπλωματικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει και φαίνεται να αποκτούν δυναμική, όμως τα βαθιά γεωπολιτικά ζητήματα που χωρίζουν τις εμπλεκόμενες πλευρές καθιστούν το αποτέλεσμα αβέβαιο
THE LIFO TEAM
FBI ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ

Διεθνή / The Atlantic: Ο διευθυντής του FBI «αγνοείται» - Ανησυχία για τη συμπεριφορά του Πατέλ

Περιστατικά υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, απουσίες χωρίς εξήγηση και έντονη αστάθεια στη συμπεριφορά του φέρεται να προκαλούν ανησυχία στο εσωτερικό του FBI και της κυβέρνησης Τραμπ
THE LIFO TEAM