Θανατοποινίτης κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης

Θανατοποινίτης κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης Facebook Twitter
0

Ένας Κινέζος διακινητής ναρκωτικών που καταδικάστηκε σε θάνατο στην Ινδονησία κατάφερε να κάνει μια πραγματικά τολμηρή απόδραση από τις φυλακές την περασμένη εβδομάδα.

Ο φυλακισμένος κατάφερε να αποδράσει μέσω του συστήματος αποχέτευσης των φυλακών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η τοπική αστυνομία.

Ο Cai Changpan, γνωστός ως Cai Ji Fan, ήταν έγκλειστος σε φυλακή της Tangerang στα περίχωρα της Τζακάρτα, με την κατηγορία της εμπορίας μεθαμφεταμίνης. Την περασμένη Δευτέρα, δραπέτευσε σκάβοντας μια τρύπα από το κελί του που οδηγούσε σε σωλήνες αποβλήτων και στον δρόμο έξω από τη φυλακή, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της Τζακάρτα, Γιούρι Γιουνούς.

Ο Cai σχεδίαζε αυτή τη διαφυγή επί έξι μήνες. Έσκαψε την τρύπα χρησιμοποιώντας εργαλεία από την κουζίνα της φυλακής. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Γενικής Διεύθυνσης Φυλακών της Ινδονησίας, ο Cai είχε υπολογίσει τη διαφυγή του για την αλλαγή της βάρδιας των φρουρών.

Ο δραπέτης είχε καταδικαστεί σε θάνατο το 2017 για διακίνηση 135 κιλών μεθαμφεταμίνης. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη απόδραση του εν λόγω φυλακισμένου. Το 2017, δραπέτευσε από ένα κέντρο κράτησης της Αστυνομίας στην Τζακάρτα, σπάζοντας μια τρύπα στον τοίχο του μπάνιου. Μετά από αυτήν την πιο πρόσφατη απόδραση, η αστυνομία ανακήρυξε τον Cai σε νούμερο ένα καταζητούμενο.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΙΣΡΑΗΛ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Διεθνή / Το Ισραήλ κατεδαφίζει εγκατάσταση υπηρεσίας του ΟΗΕ για Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Ιερουσαλήμ

Η κίνηση εντάσσεται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση κατηγορεί για διασυνδέσεις με τη Χαμάς.
THE LIFO TEAM