Φοιτητής ξανά ο πρόεδρος της Σερβίας- Για να γίνει προπονητής μπάσκετ

Φοιτητής ξανά ο πρόεδρος της Σερβίας- Για να γίνει προπονητής μπάσκετ Facebook Twitter
ΕPA
0

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, γίνεται ξανά φοιτητής, προκειμένου να πραγματοποιήσει το παιδικό όνειρό του.

Ο Βούτσιτς ανακοίνωσε ότι γράφτηκε ξανά στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να πάρει πτυχίο ώστε να γίνει προπονητής μπάσκετ.

«Για δεύτερη φορά στη ζωή μου έγινα φοιτητής, ελπίζοντας να γίνω προπονητής μπάσκετ για παιδιά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρόεδρος της Σερβίας. «Δεν θα πιστεύατε πόσο χαρούμενος είμαι που έπειτα από πολλά χρόνια αρχίζω να υλοποιώ τα παιδικά μου όνειρα», ανέφερε ακόμη.

Ο 50χρονος Βούτσιτς- που είναι ήδη απόφοιτος της νομικής σχολής- δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δείχνοντας τη φοιτητική ταυτότητά του, ενώ δίπλα του, πάνω στο γραφείο του, βρίσκεται μια μικρή μπάλα μπάσκετ.

Τον προηγούμενο μήνα ο Σέρβος πρόεδρος είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη ότι το απραγματοποίητο όνειρό του ήταν να γίνει προπονητής μπάσκετ. «Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να περνάς τα Σάββατα και τις Κυριακές με νεαρούς παίκτες, παιδιά στα οποία μπορείς να διδάξεις κάτι», είχε δηλώσει στην Kurir.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, στην προπονητική, είχε απαντήσει ότι το όνειρό του ήταν να προπονήσει παιδιά σε μια «μικρή ομάδα».

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ