Κορωνοϊός: Η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ κλείνει και πάλι - Σε λιγότερο από έναν μήνα

Κορωνοϊός: Η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ κλείνει και πάλι - Σε λιγότερο από έναν μήνα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ θα κλείσει ξανά από τις 15 Ιουλίου μετά από περίπου ένα μήνα λειτουργίας λόγω της αύξησης κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Ήταν το δεύτερο από τα 14 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τις πύλες του μετά την έξαρση της πανδημίας της COVID-19, στις 18 Ιουνίου, μετά το άνοιγμα της Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου.

«Όπως απαιτήθηκε από την κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές υγείας στο πλαίσιο των προσπαθειών πρόληψης που καταβάλλονται σε ολόκληρο το Χονγκ Κονγκ, το πάρκο Disneyland θα κλείσει προσωρινά από τις 15 Ιουλίου» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Disney στο Variety.

Τα ξενοδοχεία του θέρετρου «θα παραμείνουν ανοιχτά με προσαρμοσμένα επίπεδα εξυπηρέτησης» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, λέγοντας ότι «έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα υγείας και ασφάλειας που αντικατοπτρίζουν τις οδηγίες των υγειονομικών και κυβερνητικών αρχών» όπως μέτρα κοινωνικής απόστασης και καλύτερος καθαρισμός.

Το κλείσιμο του θεματικού πάρκου στο Χονγκ Κονγκ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το άνοιγμα του Walt Disney World στη Φλόριντα. Ένα μεγάλο τμήμα του πάρκου που εδρεύει στο Ορλάντο άνοιξε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για τους επισκέπτες, παρά τον τεράστιο αριθμό κρουσμάτων στην πολιτεία των ΗΠΑ που ξεπερνά κατά πολύ τα νέα κρούσματα στο Χονγκ Κονγκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM