ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Στοπ» στην προπαγάνδα με φυλλάδια, αλλιώς θα το πληρώσετε

Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Στοπ» στην προπαγάνδα με φυλλάδια, αλλιώς θα το πληρώσετε Facebook Twitter
Η Κιμ Γιο Γιονγκ, μπροστά από τον αδελφό της και τον πρόεδρο της Ν. Κορέας (Πηγή φωτό ΕPA)
0

Η Κιμ Γιο Γιονγκ, η ισχυρή αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε τη Νότια Κορέα ότι θα πληρώσει ακριβό τίμημα αν δεν βάλει τέλος στην «προπαγάνδα με φυλλάδια».

Μάλιστα, προειδοποίησε τη Σεούλ ότι η Πιονγιάνγκ θα αποχωρήσει από τη συμφωνία που έχουν συνάψει οι ηγέτες των δύο χωρών, για τη μείωση των στρατιωτικών εντάσεων. Η Κιμ Γιο Γιονγκ έκανε αυτή τη δήλωση έπειτα από τη ρίψη φυλλαδίων κατά της Πιονγιάνγκ, από ομάδα Βορειοκορεατών που έχουν αυτομολήσει.

Τα φυλλάδια εστάλησαν πέρα από τα σύνορα κρυμμένα σε 500.000 μπαλόνια και επέκριναν τον Κιμ Γιονγκ Ουν για τις πυρηνικές απειλές, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Προηγούμενα μηνύματα που είχαν σταλεί με τον ίδιο τρόπο καταδίκαζαν τη Βόρεια Κορέα για το ιστορικό της αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Κιμ Γιο- Γιονγκ απείλησε ότι η Βόρεια Κορέα θα εξετάσει το ενδεχόμενο ακύρωσης της συμφωνίας που υπέγραψε με τη Νότια Κορέα το 2018 αν οι ακτιβιστές συνεχίσουν να στέλνουν μηνύματα κατά της χώρας, στη βόρεια πλευρά της αποστρατικοποιημένης ζώνης, που χωρίζει τα δύο κράτη.

«Αν μια τέτοια ενέργεια με σατανική πρόθεση διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια μας, υπό το πρόσχημα της ελευθερίας ατόμων και της ελευθερίας έκφρασης, οι αρχές της Νότιας Κορέας θα αντιμετωπίσουν τη χειρότερη φάση σύντομα», τόνισε η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

«Μιλώντας καθαρά, οι αρχές της Νότιας Κορέας θα αναγκαστούν να πληρώσουν ακριβό τίμημα αν αφήσουν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, βρίσκοντας δικαιολογίες», συμπλήρωσε. Παράλληλα, η Κιμ Γιο- Γιονγκ, που έχει ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια και λειτουργεί ως de facto επιτελάρχης του αδελφού της, αναφέρθηκε σε αυτούς που έχουν αυτομολήσει αποκαλώντας τους «μπάσταρδα σκυλιά» και «αποβράσματα».

Με πληροφορίες από Guardian

 


Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Διεθνή / Λονδίνο: Επισκέπτες στο Ρίτσμοντ Παρκ προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Η αστυνομία βασιλικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε σχετική προειδοποίηση, μετά από καταγγελίες που έλαβε το Σαββατοκύριακο - Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM