Η Christina Low, δασκάλα του Τάντρα, στη Σιγκαπούρη πιστεύει ότι το σεξ, η σωματική και η ψυχική υγεία είναι στην ουσία αλληλένδετα.

 

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, μπορεί να φτάσει σε οργασμό κάνοντας απλώς ειδικές αναπνοές, «και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε».

 

 

 

Η Low Βοηθά τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με το σώμα τους και τη σεξουαλικότητά τους και να «κάνουν έρωτα με τη ζωή». Όπως εξηγεί στο BBC, το Τάντρα, στo οποίο μυήθηκε όταν ήταν 30 χρονών, δεν είναι απλά σεξ, έχει να κάνει με το σεξ φυσικά, αλλά μόνο ένα κομμάτι του Τάντρα. «Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με την ενέργεια και τις αναπνοές, και με το να δούμε τον εαυτό μας. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί τεχνικές του Τάντρα στο σεξ, ανακαλύπτει περισσότερο το σώμα του και τις αισθήσεις του».

 

Η δασκάλα του Ταντρικού σεξ ανέφερε ότι όταν έγινε γνωστό πως θα κάνει μαθήματα, πολλά γράφτηκαν για εκείνη στον Τύπο, ωστόσο η οικογένειά της δεν αντιμετώπισε θετικά αυτή την επιλογή. Η μητέρα της της είπε χαρακτηριστικά ότι την ντροπιάζει στους συγγενείς της. H Low όμως προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι αυτό που κάνει δεν είναι ντροπή, μάλιστα βοηθάει ζευγάρια και ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους.

 

Αισθάνομαι πολύ όμορφα όταν ξέρω ότι βοηθάω κάποιον να νιώσει καλά με τον εαυτό του, είπε.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr