LIVE!

Kobe: Ένας «σεφ» 1 έτους που έγινε διάσημος στο Instagram- Έχει 1,6 εκατ. followers

Kobe: Ένας «σεφ» 1 έτους που έγινε διάσημος στο Instagram- Έχει 1,6 εκατ. followers Facebook Twitter
0

Μέσα σε μόλις τρεις μήνες, ο Kobe κατάφερε να έχει τόσους followers στο Instagram που δεν έχουν ευτυχήσει να δουν επαγγελματίες σεφ. Και αυτός είναι μόλις 1 έτους.

Ο πιτσιρικάς έχει γίνει διάσημος στον κόσμο του Instagram ως «σεφ», χάρη στις περιπέτειές του στην κουζίνα. Οι γονείς του δημιούργησαν τον λογαριασμό «Kobe eats» πριν από τρεις μήνες και έκαναν την πρώτη ανάρτηση στις 25 Φεβρουαρίου. Πλέον, έπειτα από 73 post, ο Kobe έχει 1,6 εκατομμύρια followers.

«Είμαι ο σεφ Kobe, μου αρέσει να μαγειρεύω, να τρώω και να εξερευνώ στην κουζίνα». Με αυτό τον τρόπο «συστήνεται» σε όσους τον ακολουθούν και βλέπουν τα βίντεο στα οποία βοηθά τη μητέρα του, Ashley Wian, στην προετοιμασία συνταγών.

Κατά κύριο λόγο, στα βίντεο ο Kobe επιχειρεί να φάει κάθε συστατικό, ρίχνει υλικά της συνταγής μέσα σε μπολ, «λέει» τα δικά του και γελά διαρκώς. Τα κάνει βέβαια χάλια στην κουζίνα, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τη μητέρα του. «Το χάος μπορεί να καθαριστεί. Οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα», είπε η Wian μιλώντας στο CNN. 

«Το μαγείρεμα είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνει στο σπίτι. Διασκεδάζει τόσο πολύ όταν το κάνει, που αποφάσισα να το καταγράψω αρχικά για να το μοιραστώ με φίλους και συγγενείς. Ξεκινήσαμε τον λογαριασμό του στο Instagram στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχε περίπου 200 followers έως τις 15 Απριλίου και από τότε εκτινάχθηκαν. Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό», παραδέχθηκε η μητέρα. 


Όσο για το αγαπημένο του φαγητό; «Οτιδήποτε έχει τυρί. Κυρίως επειδή έχει την ευκαιρία να το φάει», εξήγησε η μητέρα του. Οι γονείς του λένε πως χαίρονται που κάνουν τον κόσμο να χαμογελά, ιδιαίτερα σε μια εποχή που αυτό είναι τόσο απαραίτητο.

«Μας κάνει να νιώθουμε ότι κάνουμε κάτι σωστό ως γονείς, που μεγαλώνουμε ένα παιδί το οποίο έχει την ικανότητα να κάνει τους άλλους να χαμογελούν, απλά επειδή γελάει. Επίσης μας αρέσει που αυτό ενθάρρυνε τους γονείς να βάλουν τα παιδιά τους στην κουζίνα και να καθίσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο δικό μας σπίτι», δήλωσε η μητέρα του.


Πέρα από τον λογαριασμό στο Instagram, o Κobe έχει και ιστοσελίδα- μέσω της οποίας πωλούνται μάλιστα μπλούζες με το λογότυπο Kobe Eats- ενώ εσχάτως απέκτησε και κανάλι στο YouTube, όπου έχει 27.500 εγγεγραμμένους χρήστες.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Διεθνή / Μπορεί ένα αρχιτεκτονικό γραφείο να αποδεσμευτεί από το όνομα του ιδρυτή του; Η υπόθεση Zaha Hadid

Το Εφετείο της Αγγλίας έκρινε ότι η συμφωνία που υποχρεώνει το Zaha Hadid Architects να διατηρεί το όνομα της ιδρύτριάς του και να καταβάλλει 6% των εσόδων του στο Zaha Hadid Foundation μπορεί να τερματιστεί με εύλογη προειδοποίηση, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση ή αλλαγή ονόματος.
THE LIFO TEAM
Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Ο πόλεμος παγώνει τη μόδα: Διεθνή brands κλείνουν καταστήματα στη Μέση Ανατολή

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί διεθνείς ομίλους πολυτελείας και μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου σε προσωρινό κλείσιμο καταστημάτων και αναστολή δραστηριοτήτων στον Κόλπο.
THE LIFO TEAM
«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Έκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΕΝ - «Πολύ αργά» για συνομιλίες με το Ιράν, λέει ο Τραμπ

Όλες οι εξελίξεις - Στους 787 έχει ανέλθει ο αριθμός των νεκρών στο Ιράν - Νέες ισχυρές εκρήξεις στην Τεχεράνη - Κλειστά τα σχολεία στο Ακρωτήρι μέχρι την Παρασκευή
THE LIFO TEAM