H Κίνα λέει πως στα νοσοκομεία της Γουχάν δεν υπάρχει κανένας ασθενής με κορωνοϊό

H Κίνα λέει πως στα νοσοκομεία της Γουχάν δεν υπάρχει κανένας ασθενής με κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Η κινεζική πόλη Γουχάν, όπου εκτιμάται πως ξεκίνησε η παγκόσμια πανδημία κορωνοϊού, υποστηρίζει πως δεν έχει πλέον κρούσματα που να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της, δήλωσε αξιωματούχος υγείας στους δημοσιογράφους την Κυριακή.

«Τα τελευταία νέα είναι ότι μέχρι τις 26 Απριλίου, ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στη Γουχάν ήταν μηδενικός, χάρη στις κοινές προσπάθειες της Γουχάν και του ιατρικού προσωπικού από όλη τη χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Υγείας  σε ενημέρωση.

Η πόλη είχε αναφέρει 46.452 κρούσματα που αντιστοιχούν στο 56% του εθνικού συνόλου Κατέγραψε 3.869 θανάτους, δηλαδή το 84% του συνόλου θανάτων της Κίνας. 

Oι ανακοινώσεις της Κίνας για το επίκεντρο της πανδημίας έρχονται σχεδόν τρεις μήνες αφότου αναφέρθηκε ο πρώτος θάνατος και ενώ χθες οι αρχές είπαν πως έχουν περάσει 10 συνεχόμενες μέρες χωρίς θανάτους.

Mε πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM