ΗΠΑ: Πατέρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγο, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους με φάρμακο για βαριές αλλεργίες

ΗΠΑ: Πατέρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγο, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους με φάρμακο για βαριές αλλεργίες Facebook Twitter
Ο Anthony Todt φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους
0

Ένας άνδρας, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την οικογένειά του στο πολυτελές σπίτι τους στο Celebration της Φλόριντα τον Ιανουάριο, φέρεται να χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό από το φάρμακο Benadryl και απροσδιόριστη βία, όπως ανέφεραν οι αρχές.

Το γραφείο του σερίφη της περιφέρειας Osceola ισχυρίζεται ότι ο Anthony Todt, 44 ετών, ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, Megan 42 ετών, και τα παιδιά τους Alek, 13, Tyler, 11 και την 4χρονη Zoey, μαζί με τον οικογενειακό τους σκύλο.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή που δημοσιεύθηκε την την Τρίτη, η επίσημη αιτία θανάτου για τα θύματα ήταν η «ανθρωποκτονική βία με απροσδιόριστα μέσα», μαζί με την «τοξικότητα στη διφαινυδραμίνη».

Η διφαινυδραμίνη είναι το φάρμακο πιο γνωστό ως Benadryl, το οποίο χορηγείται σε βαριές μορφές αλλεργίας. Τα θύματα είχαν επίσης πολλαπλές πληγές από μαχαίρι, σύμφωνα με την έκθεση.

Απροσδιόριστος είναι ο ακριβής χρόνος της δολοφονίας τους.Μέχρι τη στιγμή που βρέθηκαν τα πτώματά τους στις 13 Ιανουαρίου, είχαν ήδη αποσυντεθεί.

Ο σερίφης της κομητείας Osceola Russ Gibson δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο δολοφόνος συνελήφθη «κάπου στα τέλη Δεκεμβρίου».

ΗΠΑ: Πατέρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγο, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο τους με φάρμακο για βαριές αλλεργίες Facebook Twitter

Ο Todt αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και μία για κακοποίηση ζώου.

Μετά τη δολοφονία της οικογένειας, ο σερίφης Gibson ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι τα πτώματα εντοπίστηκαν από τις ομοσπονδιακές και τοπικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο έπειτα από ένταλμα που είχε εκδοθεί κατά του φερόμενου δράστη για απάτη.

Σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά έγγραφα ο Todt είχε χρέη και άσκησε απάτη κατά των υπηρεσιών υγείας και ασφάλειας.

Οι ισχυρισμοί περί απάτης εναντίον του Todt περιγράφονται σε μια ένορκη δήλωση που επικαλείται το People, και η οποία κατατέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Κονέκτικατ, όπου έζησε η οικογένεια προτού μετακομίσει στην κοινότητα της Φλόριντα.

Σύμφωνα με την ένορκη δήλωση, ο Todt φέρεται να διέθετε ένα σχέδιο εξαπάτησης ύψους 130.000 δολ. από λογαριασμούς που έστειλε στους ασφαλιστές, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Medicaid, Cigna και Anthem Blue Cross Blue Shield.

Ο Todt όφειλε επίσης πάνω από 6.000 δολάρια σε ενοίκια, όπως αναφέρει η ένορκη δήλωση. Στις 22 Δεκεμβρίου, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας στο Reserve Place υπέβαλε ειδοποίηση έξωσης, που υποβλήθηκε την οικογένεια στις 26 Δεκεμβρίου.

Ο Todt έχει δηλώσει αθώος και κρατείται. Ο δικηγόρος του, που του όρισε το δικαστήριο, δεν σχολίασε σχετικά.

Με πληροφορίες του People 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ