Απεργία την Πρωτομαγιά

Κρις Κουόμο: Ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης μιλά για τη ζωή του με τον κορωνοϊό

Κρις Κουόμο: Ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης μιλά για τη ζωή του με τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Κρις Κουόμο: Ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης μιλά για τη ζωή του με τον κορωνοϊό
0

«Στο ύπνο μου είχα παραισθήσεις, έβλεπα τον νεκρό πατέρα μου. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο» εξομολογείται ο Κρις Κουόμο μιλώντας για τον κορωνοϊό.

Ο Κουόμο, παρουσιαστής ο ίδιος στο CNN μιλά στην κάμερα από το υπόγειο του σπιτιού του. «Προφανώς δεν είμαι εγώ η είδηση, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που νοσούν».

Λίγα 24ωρα αφού διαγνώστηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, ο αδερφός του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο το πώς είναι να ζεις ως ασθενής του κορωνοϊού.

«Άρχισα να τουρτουρίζω τόσο πολύ που έσπασα ένα δόντι, έκανα από 38 έως 39, 4 πυρετό. Ένιωθα ότι κάποιος χτυπάει το σώμα μου σαν να είμαι πινιάτα», είπε χαρακτηριστικά.

Λέει ότι είχε παραισθήσεις κι ότι είδε στον ύπνο του τον πατέρα του, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Μάριο Κουόμο, ο οποίος πέθανε το 2015.

«Όλη τη νύχτα σας λέω, είχα παραισθήσεις. Μού μιλούσε ο πατέρας μου. Είδα άτομα από το κολέγιο. Άτομα που δεν έχω δει από τότε. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα χθες το βράδυ» λέει μεταξύ άλλων.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ