Δωρεά 1,25 εκατ. από τον Armani σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Δωρεά 1,25 εκατ. από τον Armani σε νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κοροναϊού Facebook Twitter
O Giorgio Armani διέθεσε 1,25 εκατ. ευρώ στη μάχη κατά του κοροναϊού (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Giorgio Armani έκανε δωρεά ύψους 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων ενισχύοντας την προσπάθεια της Ιταλίας να καταπολεμήσει τον νέο κοροναϊό.

Ο Ιταλός σχεδιαστής διαθέτει το ποσό για την ενίσχυση τεσσάρων νοσοκομείων και της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας που είναι αντιμέτωπη με την πιο σφοδρή έξαρση της επιδημίας στην Ευρώπη. Το βράδυ της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε με διάγγελμα ότι πλέον οι περιορισμοί της καραντίνας επεκτείνονται σε όλη τη χώρα.

Τα νοσοκομεία στα οποία θα διατεθούν τα χρήματα που δωρίζει ο Armani, μέσω της εταιρείας του, είναι τρία στο Μιλάνο και ένα στη Ρώμη. Ήδη οι περισσότεροι εργαζόμενοι της εταιρείας, που έχει έδρα στο Μιλάνο, εργάζονται από το σπίτι, ενώ στα σημεία παραγωγής απασχολούνται όσο το δυνατόν λιγότεροι άνθρωποι, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

Αλλά και η Chiara Ferragni έβαλε το λιθαράκι της σε αυτή τη μάχη που δίνει η Ιταλία με τον νέο κοροναϊό. Η influencer και ο σύζυγός της, ο ράπερ Fedez, δώρισαν 100.000 ευρώ, προωθώντας έναν διαδικτυακό έρανο για τη δημιουργία νέων κλινών στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Μιλάνου. Γράφοντας για τον έρανο στους 18,6 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, η Ferragni συνέβαλε σημαντικά, καθώς ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM