ΗΠΑ: Θετή μητέρα συνελήφθη για τη δολοφονία 11χρονου – Αγνοείται η σορός του

ΗΠΑ: Θετή μητέρα συνελήφθη για τη δολοφονία 11χρονου – Αγνοείται η σορός του Facebook Twitter
Η θετή μητέρα του 11χρονου Gannon Stauch συνελήφθη με την υποψία της δολοφονίας του (EL PASO COUNTY SHERIFF'S)
1

Οι αρχές του Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα, συνέλαβαν τη θετή μητέρα του αγνοούμενου 11χρονου Gannon Stauch, Leticia, για τη δολοφονία του και αναμένεται να την εκδώσουν στο Κολοράντο.

Η θετή μητέρα του 11χρονου είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας, σε πρώτο βαθμό, ανήλικου κάτω των 12 ετών, κακοποίησης παιδιού που οδήγησε στον θάνατό του και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων νεκρού.

Η Letecia "Tecia" Stauch κατηγορείται για δολοφονία, αν και το πτώμα του 11χρονου δεν έχει εντοπιστεί.«Δεν πιστεύουμε ότι ο Gannon είναι ζωντανός» είπε ο σερίφης του El Paso, Mitch Mahalko ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν θα δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σύλληψη της Stauch.

Αν και η σορός του παιδιού αγνοείται, ο ειδικός πράκτορας του FBI Dean Philips ανέφερε πως «Σε αυτό το σημείο, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού έχουν ελεγχθεί ...και δεν έχουμε κανέναν στοιχείο για ενεργή απειλή στην κοινωνία».

Ωστόσο, από νωρίς οι υποψίες των αρχών είχαν «πέσει» στη θετή μητέρα, ειδικά μετά την κυκλοφορία βίντεο από κάμερα γειτονικού σπιτιού, που έδειχνε να αντικρούει τους ισχυρισμούς της.

Σε μία αποκλειστική δήλωση στο Fox Denver 31, η Stauch είχε ευχαριστήσει όλους, όσοι αναζητούσαν τον θετό της γιο ενώ τον ικέτευε να γυρίσει σπίτι. Υπονόησε δε, ότι ενδεχομένως το παιδί να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Αρχικά, ο σερίφης έδειχνε να πείθεται από την μητέρα, που έκανε λόγο για απαγωγή. Αλλά σύντομα οι ενδείξεις οδήγησαν αλλού.

Η θετή μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση του Gannon στις 27 Ιανουαρίου. Εκείνη φέρεται να είπε ότι ο μικρός έφυγε από το σπίτι μεταξύ 3:15 μ.μ και 4 μ.μ για να πάει σε έναν φίλο του.

Οι αρχικές αναφορές για την εξαφάνισή του χαρακτήριζαν τον 11χρονο ως «φυγά» αλλά τρεις μέρες αργότερα, στις 30 Ιανουαρίου, άλλαξαν, χαρακτηρίζοντάς το περιστατικό ως εξαφάνιση παιδιού, του οποίου η ζωή διατρέχει κίνδυνο.

Ομάδα 52 ατόμων από το FBI, την Εθνική Φρουρά αλλά και εθελοντές κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό του παιδιού ενώ ενεργοποιήθηκε και ειδικός τεχνολογικός μηχανισμός προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του παιδιού.

Κατά τη διάρκειας έρευνας, η αστυνομία του El Paso αξιολόγησε περισσότερες από 800 πληροφορίες και συγκέντρωσε άπειρο υλικό από το σπίτι του παιδιού.

Η εξαφάνισή του, όπως είναι φυσικό, έχει σοκάρει την κοινωνία του Fountain, όπου ο 11χρονος Gannon έμενε με τον πατέρα του, τη θετή μητέρα του και τα αδέρφια του.

Με πληροφορίες από το People

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια