Τραγωδία στην Ινδονησία: Μαθητές παρασύρθηκαν από ποτάμι - Τουλάχιστον 6 νεκροί

Τραγωδία στην Ινδονησία: Μαθητές παρασύρθηκαν από ποτάμι - Τουλάχιστον 6 νεκροί Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Τουλάχιστον 6 μαθητές στην επαρχία Γιογκιακάρτα, στην Ινδονησία, σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι πέντε αγνοούνται, όταν παρασύρθηκαν από τα κύματα ποταμού.

Οι μαθητές παρασύρθηκαν κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχος της Αρχής διαχείρισης καταστροφών. Περίπου 250 μαθητές Λυκείου περπατούσαν κατά μήκος του ποταμού, όταν παρασύρθηκαν από τα ρεύματα. «Οι μαθητές επιδίδονταν σε προσκοπικές δραστηριότητες περιμετρικά του ποταμού Σέμπορ», εξήγησε σε μια ανακοίνωση ο Άγκους Ουιμπόγουο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών.

Τουλάχιστον 6 μαθητές έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν ελαφρά, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος. Ο Μπιγουάρα Γουσγουαντάνα, επικεφαλής της Αρχής διαχείρισης καταστροφών της Γιογκιακάρτα, είπε στο Ρόιτερς ότι τουλάχιστον 5 μαθητές αγνοούνται.

Ο Άγκους Ουιμπόγουο περιέγραψε ότι δεν έβρεχε όταν οι μαθητές κατέβηκαν στις όχθες του ποταμού, όμως καθώς περπατούσαν εκεί γύρω «τεράστια κύματα ήρθαν καταπάνω τους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM