Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, κόπηκε στα δύο

Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, κόπηκε στα δύο Facebook Twitter
0

Ένα αεροπλάνο βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης, στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια να κοπεί στα δύο.

Πρόκειται για αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus. Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροπλάνου να έχει κοπεί στα δύο, ενώ επιβάτες απομακρύνονται από αυτό. Ο υπουργός Μεταφορών της Τουρκίας δήλωσε ότι στο αεροπλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 177 άνθρωποι και δεν υπάρχουν νεκροί.

  

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Σμύρνης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και επιχειρώντας προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη, βγήκε από τον διάδρομο. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε, σύμφωνα με το Anadolu. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός, εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη. Εξαιτίας του ατυχήματος, διακόπηκαν οι προσγειώσεις στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο και όλα τα αεροπλάνα κατευθύνονται στο άλλο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters, Anadolu

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM