Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, κόπηκε στα δύο

Κωνσταντινούπολη: Αεροπλάνο βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης, κόπηκε στα δύο Facebook Twitter
0

Ένα αεροπλάνο βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης, στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια να κοπεί στα δύο.

Πρόκειται για αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus. Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροπλάνου να έχει κοπεί στα δύο, ενώ επιβάτες απομακρύνονται από αυτό. Ο υπουργός Μεταφορών της Τουρκίας δήλωσε ότι στο αεροπλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν 177 άνθρωποι και δεν υπάρχουν νεκροί.

  

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Σμύρνης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και επιχειρώντας προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη, βγήκε από τον διάδρομο. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε, σύμφωνα με το Anadolu. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός, εξαιτίας σφοδρής βροχόπτωσης στην Κωνσταντινούπολη. Εξαιτίας του ατυχήματος, διακόπηκαν οι προσγειώσεις στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο και όλα τα αεροπλάνα κατευθύνονται στο άλλο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters, Anadolu

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM