Αθώος ο αστυνομικός στην Ιταλία που χτυπούσε κάρτα με τα εσώρουχα - Θα διεκδικήσει ξανά τη δουλειά του

Αθώος ο αστυνομικός στην Ιταλία που χτυπούσε κάρτα με τα εσώρουχα - Θα διεκδικήσει ξανά τη δουλειά του Facebook Twitter
Δικαιωμένος αισθάνεται από την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου ο Ιταλός αστυνομικός ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, το 2015, επειδή καταγράφηκε να χτυπά κάρτα με τα εσώρουχά του.
1

Αθώος κρίθηκε στην Ιταλία αστυνομικός που, το 2015, είχε γίνει πανεθνικά διάσημος όταν κάμερα τον συνέλαβε να χτυπάει κάρτα με τα εσώρουχα.

Ο 58χρονος Αλμπέρτο Μουράλια έγινε στόχος ασύλληπτης αρνητικής δημοσιότητας στην Ιταλία, όταν κρυφή κάμερα τον κατέγραψε να χτυπά κάρτα με φανελάκι και εσώρουχο, το 2015.

Ο αστυνομικός ζούσε σε διαμέρισμα πάνω από το τμήμα του. Κατέβαινε με τα εσώρουχα για να χτυπήσει κάρτα εγκαίρως, επιστρέφοντας στο σπίτι του για να ντυθεί.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Σαν Ρέμο - που αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δημοτικοί υπάλληλοι δούλευαν παράλληλα και ως ανθοπώλες ή κατά τη βάρδιά τους πήγαιναν κωπηλασία - άνοιξε δημόσια συζήτηση για την οκνηρία και την αμέλεια των δημοσίων υπαλλήλων.

Οι υπουργοί ζήτησαν να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι «λουφαδόροι και κοπανατζήδες» και να τους ασκηθεί δίωξη εντός 48 ωρών.

Ωστόσο, μόλις αυτήν την εβδομάδα, ο Μουράλια απαλλάχτηκε των κατηγοριών σε βάρος του, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως ο δικαστής έκρινε πως το να χτυπάς κάρτα προτού ντυθείς μπορεί να είναι νόμιμο. «Η στολή θεωρείται μέρος της εργασίας και ως εκ τούτου μπορεί να φορεθεί αφότου χτυπήσει κανείς κάρτα» τόνισε ο δικηγόρος, Αλεσάντρο Μορόνι.

Ο Μουράλια από την πλευρά του ευχαρίστησε το δικαστήριο που τον αθώωσε, σημειώνοντας πως θα επιχειρήσει να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο σώμα: «Ήξερα πως δεν είχα κάνει κάποιο λάθος, αλλά το να ακούς ένα δικαστή να σε αθωώνει, είναι κάτι άλλο. Είναι το τέλος ενός εφιάλτη. Ήταν τέσσερα χρόνια βασανιστηρίων από τα μίντια» τόνισε ο ίδιος.

Ο ίδιος, μετά την απόλυσή του από το σώμα, άνοιξε ένα κατάστημα επισκευής οικιακών συσκευών. Το ότι, όμως, είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις η υπόθεσή του, είχε προκαλέσει μόνιμη πολιορκία από τους δημοσιογράφους. Γι'αυτό και συνήθως αναγκαζόταν να παρκάρει μακριά από τη δουλειά του και μπαίνει κλεφτά στο μαγαζί του.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του ευτραφούς αστυνομικού με τα εσώρουχα πήρε θρυλικές διαστάσεις στην Ιταλία. Η Κοριέρε ντελά Σέρα, μάλιστα, έφτασε στο σημείο να τη συγκρίνει με την εμβληματική φωτογραφία της Μέριλιν Μονρό που στεκόμενη πάνω από έναν

Με πληροφορίες από τους Τimes

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια