Στις 24 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Netflix - Αυτό είναι το τρέιλερ

Στις 24 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Netflix - Αυτό είναι το τρέιλερ Facebook Twitter
0

Στις 24 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά με τίτλο Goop Lab όπου η Γκουίνεθ Πάλτροου και η ομάδα της θα εξερευνούν ασυνήθιστες πρακτικές θεραπείας και ευεξίας.

Πρόκειται για μία σειρά έξι επεισοδίων που θα μυούν που τηλεθεατές με αναζητήσεις σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας. Ενεργειακή θεραπεία, αντιγήρανση, κρυοθεραπεία, γυναικεία ευχαρίστηση, ψυχεδέλεια, εξορκισμός είναι μερικά από τα θέματα με τα οποία θα καταπιαστεί η ομάδα της Πάλτροου.

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στο Goop Lab είναι να εξερευνήσουμε ιδέες που ίσως φαίνονται εξωπραγματικές ή τρομακτικές» λέει μία από την ομάδα της Πάλτροου στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 


Ωστόσο, η νέα αυτή σειρά έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις πολλών, μεταξύ αυτών και επιστημόνων, καθώς σύμφωνα με το Newsweek πρόκειται για πρακτικές που βασίζονται σε «μη επιστημονικές, αναπόδεικτες, δυνητικά επιβλαβείς θεραπείες που γίνονται για λόγους προσοχής».

Εκτός, πάντως, από τo Goop Lab, η Πάλτροου ασχολείται και με το διαδικτυακό της κατάστημα Goop. Στο πλαίσιο του δημιουργικού πειραματισμού της, η 47χρονη ηθοποιός δημιούργησε ένα κερί «άρωμα αιδοίου» με επωνυμία «Αυτό Μυρίζει Σαν Το Αιδοίο Μου» και κόστος 75 δολαρίων. Μάλιστα, η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά τα κεριά στο συνέδριο Goop Health και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».

Στις 24 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Netflix - Αυτό είναι το τρέιλερ Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ