Απεργία την Πρωτομαγιά

Χιλή: Συνεχίζονται οι έρευνες για το C-130 - Χάθηκε τη Δευτέρα από τα ραντάρ με 38 επιβαίνοντες

Χιλή: Συνεχίζονται οι έρευνες για το C-130 - Χάθηκε τη Δευτέρα από τα ραντάρ με 38 επιβαίνοντες Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα για τον εντοπισμό του στρατιωτικού αεροσκάφους της Χιλής με 38 επιβαίνοντες, που χάθηκε τη Δευτέρα από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τον Νότιο Ωκεανό με προορισμό μια βάση της Χιλής στην Ανταρκτική. Προς το παρόν, τα περίπου 15 αεροσκάφη και πέντε πλοία που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις δεν έχουν βρει κανένα ίχνος του αεροπλάνου. Η Χιλή, η Αργεντινή, η Ουρουγουάη, η Βραζιλία και οι ΗΠΑ συμμετέχουν στις έρευνες. «Όλη η πολεμική αεροπορία της Χιλής και οι ένοπλες δυνάμεις κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν το C-130 που χάθηκε» δήλωσε κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξης τύπου ο σμηναγός Εντουάρντο Μοσκέιρα.

Η ζώνη έρευνας διευρύνθηκε σήμερα, με τις «συνθήκες να είναι καλύτερες», συμπλήρωσε. Το αεροσκάφος, ένα Hercules C-130, απογειώθηκε τη Δευτέρα από τη βάση Chabunco στις 16.55 τοπική ώρα με προορισμό τη βάση Eduardo Frei στην Ανταρκτική. Η επικοινωνία με το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος «χάθηκε» στις 18.13, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πολεμική Αεροπορία της Χιλής.

Χιλή: Συνεχίζονται οι έρευνες για το C-130 - Χάθηκε τη Δευτέρα από τα ραντάρ με 38 επιβαίνοντες Facebook Twitter
ΕΡΑ

«Προς το παρόν δεν έχουμε κανένα νέο στοιχείο, όμως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εντοπίσουμε το αεροσκάφος» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης Κάρλα Ρουμπιλάρ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP-Reuters

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ