Έρευνα της αστυνομίας, αλλά και μεγάλη αίσθηση στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει βίντεο που καταγράφει ρατσιστική επίθεση κατά Ρωσίδας από τρεις γυναίκες στην Κύπρο.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Αlpha Κύπρου, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στη Λάρνακα.

 

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ρωσίδα, οι τρεις γυναίκες φεύγοντας από πάρκινγκ με το αυτοκίνητο τους, χτύπησαν ένα άλλο αυτοκίνητο. Αντί να σταματήσουν συνέχισαν τη πορεία τους με σκοπό να φύγουν. Η γυναίκα αντιλήφθηκε το συμβάν και προσπάθησε να βγάλει φωτογραφίες και να σταματήσει το αυτοκίνητο που προκάλεσε τη ζημιά.

 

Τότε όμως κατέβηκαν οι τρεις γυναίκες και ένα παιδί. Οι δύο από τις Κύπριες άρχισαν να καθυβρίζουν τη Ρωσίδα με χυδαίες εκφράσεις, ενώ μια εξ αυτών την έφτυσε στο πρόσωπο. Η Ρωσίδα που δέχθηκε την ρατσιστική επίθεση στην Κύπρο, δημοσίευσε το βίντεο στο youtube και σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σε επικοινωνία του σταθμού με την Αστυνομία για το περιστατικό, έγινε γνωστό πως αυτό είναι εις γνώση των αρχών και πως γίνεται περαιτέρω διερεύνηση. Σημειώνεται ωστόσο πως έχει γίνει καμία καταγγελία στην Αστυνομία από την Ρωσίδα.

 

Το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ρωσίδα - (Περιλαμβάνει υβριστικές εκφράσεις):

 

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 20 καλύτερες αντιδράσεις Κυπρίων πολιτών στο «Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@»