«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν

«Είναι μια ενοχλητική συνήθεια αλλά ξεπεράστε το!»: Η Χίλαρι Κλίντον για τα «χουφτώματα» του Τζο Μπάιντεν Facebook Twitter
4

Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι οι διαχυτικές τάσεις του Τζο Μπάιντεν που πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες, είναι απλά μια «λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλό θα είναι «να το ξεπεράσει» ο κόσμος.

Στη συνέντευξή της στο αμερικανικό People, η πρώην υποψήφια Πρόεδρος ερωτήθηκε για τις κατά καιρούς έντονα «διαχυτικές» τάσεις του πρώην Αντιπροέδρου νυν υποψηφίου (και επικρατέστερου μάλλον μέχρι στιγμής) για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες.

«Κάτι έχω ακούσει σχετικά», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον σχετικά με τα «ανάρμοστα αγγίγματα» του Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συμπεριφορά ως «μια λίγο ενοχλητική συνήθεια» και καλώντας το κοινό να το «ξεπεράσει το θέμα» διότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα:

«Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε σηκώσει το κεφάλι του πάνω από το παραπέτο και δηλώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος, κάτι θα του βρει... κάποια εκνευριστική συνήθεια ή κάποιου τύπου συμπεριφορά που θα αναλυθεί μέχρις εσχάτων μέχρι να προκύψουν ανάρμοστα ή αμφιλεγόμενα στοιχεία... Μπορούμε να το κάνουμε με οποιονδήποτε. Θέλω να πω, πρόκειται για σπορ με πολλούς θεατές. Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
{Όμως ο πραγματικός, ο τωρινός και ξεκάθαρος κίνδυνος για τη χώρα είναι αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται σήμερα στο Οβάλ Γραφείο... Οπότε, [αυτό με τον Μπάιντεν] ξεπεράστε το!».}. Δηλαδή, η Χίλαρι Κλίντον προτείνει, στην θέση του πλανηταρχη, αντί για τον τωρινό σεξουαλικό παρενοχλητή να εκλέξουν έναν άλλον σεξουαλικό παρενοχλητή.Υπέροχη πρόταση για τις γυναίκες ψηφοφόρους!
"Αν απομονώσει κανείς οποιονδήποτε(...), κάτι θα του βρει." Σίγουρα όλοι έχουμε ελαττώματα. Αλλά ελάττωμα είναι το να είσαι φωνακλάς ή ανυπόμονος ή νευρικός. Αυτό που κάνει ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ελάττωμα, είναι σεξουαλική παρενόχληση!
Ναι, τα παπουδια που δεν χάνουν ευκαιρία να σε πιάσουν το μάγουλο είναι σπαστικά αλλά καμία σχέση με "χουφτώματα" λέξη που παραπέμπει ευθέως σε σεξουαλικη παρενόχληση. Μύρια κακά έχει ο Μπαιντεν, αυτό όμως δεν είναι ένα από αυτά.
Το άρθρο λέει ότι ο Τζο Μπάιντεν "πολλές φορές έχει συλληφθεί από το φακό να φιλά, να κάνει μασάζ και γενικώς να φαίνεται ότι απλώνει εύκολα δημοσίως χέρι σε γυναίκες". Αυτό εμένα μου φαίνεται σεξουαλική παρενόχληση!