Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες

Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες Facebook Twitter
1

Ένας πελάτης σε μια πιτσαρία στα περίχωρα του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο καθώς εξοργίστηκε επειδή περίμενε  για ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι συνάδελφοι του σερβιτόρου κάλεσαν την αστυνομία αφού ο 28χρονος πυροβολήθηκε στον ώμο με ένα όπλο στο Noisy-le-Grand, 15χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης του Παρισιού, την Παρασκευή το βράδυ. Ο 28χρονος πέθανε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες έχασε την ψυχραιμία του «καθώς το σάντουιτς του δεν είχε προετοιμαστεί αρκετά γρήγορα», διέφυγε, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Με τον δράστη ακόμα ελεύθερο, σοκαρισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο χθες. «Σκοτώθηκε για ένα σάντουιτς», δήλωσε συγκλονισμένος ένας από αυτούς, όπως γράφει ο Guardian. «Είναι λυπηρό», είπε μια 29χρονη γυναίκα. «Είναι ένα ήσυχο εστιατόριο, χωρίς προβλήματα. Άνοιξε μόλις πριν από λίγους μήνες».

Κάποιοι επεσήμαναν τα υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας στην περιοχή, κυρίως από το εμπόριο ναρκωτικών και τη δημόσια κατανάλωση αλκοόλ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ