Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες

Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες Facebook Twitter
1

Ένας πελάτης σε μια πιτσαρία στα περίχωρα του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο καθώς εξοργίστηκε επειδή περίμενε  για ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι συνάδελφοι του σερβιτόρου κάλεσαν την αστυνομία αφού ο 28χρονος πυροβολήθηκε στον ώμο με ένα όπλο στο Noisy-le-Grand, 15χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης του Παρισιού, την Παρασκευή το βράδυ. Ο 28χρονος πέθανε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες έχασε την ψυχραιμία του «καθώς το σάντουιτς του δεν είχε προετοιμαστεί αρκετά γρήγορα», διέφυγε, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Με τον δράστη ακόμα ελεύθερο, σοκαρισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο χθες. «Σκοτώθηκε για ένα σάντουιτς», δήλωσε συγκλονισμένος ένας από αυτούς, όπως γράφει ο Guardian. «Είναι λυπηρό», είπε μια 29χρονη γυναίκα. «Είναι ένα ήσυχο εστιατόριο, χωρίς προβλήματα. Άνοιξε μόλις πριν από λίγους μήνες».

Κάποιοι επεσήμαναν τα υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας στην περιοχή, κυρίως από το εμπόριο ναρκωτικών και τη δημόσια κατανάλωση αλκοόλ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM