Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες

Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες Facebook Twitter
1

Ένας πελάτης σε μια πιτσαρία στα περίχωρα του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο καθώς εξοργίστηκε επειδή περίμενε  για ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι συνάδελφοι του σερβιτόρου κάλεσαν την αστυνομία αφού ο 28χρονος πυροβολήθηκε στον ώμο με ένα όπλο στο Noisy-le-Grand, 15χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης του Παρισιού, την Παρασκευή το βράδυ. Ο 28χρονος πέθανε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες έχασε την ψυχραιμία του «καθώς το σάντουιτς του δεν είχε προετοιμαστεί αρκετά γρήγορα», διέφυγε, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Με τον δράστη ακόμα ελεύθερο, σοκαρισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο χθες. «Σκοτώθηκε για ένα σάντουιτς», δήλωσε συγκλονισμένος ένας από αυτούς, όπως γράφει ο Guardian. «Είναι λυπηρό», είπε μια 29χρονη γυναίκα. «Είναι ένα ήσυχο εστιατόριο, χωρίς προβλήματα. Άνοιξε μόλις πριν από λίγους μήνες».

Κάποιοι επεσήμαναν τα υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας στην περιοχή, κυρίως από το εμπόριο ναρκωτικών και τη δημόσια κατανάλωση αλκοόλ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM