Έσκαβε επί 3 χρόνια σήραγγα για να κλέψει πετρέλαιο

Έσκαβε επί 3 χρόνια σήραγγα για να κλέψει πετρέλαιο Facebook Twitter
2

52χρονος Ρώσος έσκαβε επί τρία χρόνια σήραγγα από το οικόπεδο του ως τον πετρελαιαγωγό Ομσκ-Ιρκούτσκ, στη Σιβηρία, προκειμένου να κλέψει πετρέλαιο. Όταν τα κατάφερε να «συνδεθεί» με τον αγωγό σκάβοντας σήραγγα 60 μέτρων, δουλεύοντας κυρίως τη νύχτα και αξιοποιώντας τα ρεπό του, έρευσαν στις δεξαμενές του περίπου 30 τόνοι πετρελαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας η ζημιά που προκάλεσε μέχρι να εντοπιστεί ήταν περίπου της τάξης των 12,5 χιλιάδων ευρώ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Διεθνή / Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη με θέμα την ανοικοδόμηση της Γάζας

Η διάσκεψη θα αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να συνεχίσει να προχωρά το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων του Τραμπ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια